Karmatörés ideje

2021.08.07

Spirituális buktatóink, avagy gátak a karma törés idején

Oldd le magadról a mázsás súlyokat!

Elképesztő támogatással járul hozzá Univerzum ahhoz, hogy most oldjuk a beakadt karmát.

Nap - Szaturnusz - Uránusz kvadrát van és vasárnap délután Újhold is. Az idő ura és a karma őre megtámogatja most a folyamatainkat.

Mik azok az életterületek ahol megakadás, megrekedés van? Hol érzed a nyomást? Melyek azok a kapcsolataid, ahová még nem érkezett meg a megbocsátás? Mik azok a nemszeretem helyzetek az életedben, amelyeket a szőnyeg alá sepertél? Mert annyira fájdalmas, hogy gyötrelem ránézni, vagy kínos, vagy te hibáztál nagyot és nem tudod, hogyan hozd helyre. Hol terelsz, 'sunyizol' még magad előtt is, hogy még véletlenül se kelljen belehelyezkedni a megbánás, a szégyen vagy a lelkifurdalás posványába?

Kérlek, nézd el nekem, hogy ilyen fájdalmas és kellemetlen témát hozok most, de itt az ideje annak, hogy ezeket a szituációkat megoldjad.

Vizsgáld ezeket a nehéz helyzeteket magadban, mi tehetnél azért, hogy képes legyél feloldani, elengedni, felszabadulni? Kinek a legnehezebb azt mondani, hogy SAJNÁLOM? Miért annyira nehéz?

Majd ahogy erre fókuszálsz, figyeld meg a testérzeteidet, hol érzel nyomást, feszülést? Koncentrálj oda, figyeld a tested, mit akar üzenni ezekkel az érzetekkel? Mióta szúr, nyom ott? Mi történt akkor, amikor elkezdődött? Mi az, amit minden áron kerülnél?

Hidd el, megértelek. Nekem is nehéz, nekem is fájdalmas, majd beleszakad a szív. Viszont kell, hogy legyen megoldás. Olyan nincs, hogy ne legyen. Csendesedj el, és kérd meg Istent, hogy mutassa meg a módját/ hogyanját a megoldásnak. Mindig van válasz, csak figyelj csendesen és megérkezik.

És aztán ne habozz! Ne tétovázz! Használd ki a pillanatnyi elszántságodat! Cselekedj minél előbb, mielőtt elszállna a bátorságod!

Hívd fel, írj rá, mondd el neki, hogy sajnálod, hogy megbántad! Kérdezd meg, hogyan teheted jóvá? Mit tehetsz érte? Hogyan kompenzálhatnál? Hogyan egyenlíthetnéd ki a 'számlát'? Engedjétek el a sok éves, ne adj'Isten évtizedes neheztelést, lelkifurdalást, haragot. Engedjétek be a feloldás energiáját a megbocsátáson keresztül.

Ezek a helyzetek azok, amik komolyan képesek visszatartani a spirituális fejlődésed.

Jelenleg retrográd (a Föld pályájához képest hátráló) mozgásban van a Szaturnusz, Jupiter, Plútó, és a Neptunusz, 08.20-án csatlakozik hozzájuk ebben a mozgásban az Uránusz is. Tehát nem véletlen, hogy akadályoztatva érezzük magunkat, hogy megrekedés energiát tapasztalunk. Ez többnyire a fizikai síkon, a mindennapi élet területén nyilvánul meg, főként azokon az élet területeken, amik már nem szolgálnak. Legyél szemfüles ezekre! És igyekezz minimálisra csökkenteni az ezeken való bosszankodást, lévén nem szolgál, cserébe hátráltat. Arra viszont, hogy megvizsgáld a fentebb leírtakat, egyértelműen tökéletes időszak ez.

Ma is hoztam megerősítéseket ehhez a különleges időszakhoz, ha kéred a letöltéseket, kérlek írj IGENt hozzászólásba és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked.

-Lehetséges és biztonságos őszintének lenni saját magamhoz.

-Elég bátor vagyok és erős ahhoz, hogy szembenézzek a vélt vagy valós hibáimmal.

-Képes vagyok az őszinte önvizsgálatra, képes vagyok belátni a tévedéseimet.

-Képes vagyok megbocsátani saját magamnak, és mindazoknak, akik megbántottak.

-Tudom, hogy meg van minden képességem ahhoz, hogy jóvá tegyem a hibáimat.

-Elég erős vagyok ahhoz, hogy beismerjem, ha hibázok, az elutasítástól és a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

-Tudom, milyen érzés elég bátornak lenni a bocsánatkéréshez.

-Tudom milyen érzés a Teremtő támogatását élvezni életem minden területén.

Szeretettel,

Kriszti