Mit tehetnél ma magadért?

2021.08.14

Mit tehetnél ma magadért?

Figyelembe veszed a saját igényeidet? 

Lehetnek egyáltalán? 

Belefér a napodba, hogy egy kicsit csak magaddal törődj?

Felmerül-e kérdésként egyáltalán?

Picit figyeld meg magad most kérlek. Bele fér e a napodba, hogy tegyél önmagadért? Mi történne, ha valóban szánnál magadra minőségi időt? Mit szólna a környezeted?Mit szólna a családod? Van-e jogod egyáltalán az énidőre? Van-e rá igényed?

Hajlamosak vagyunk túlszervezni/túltölteni a napjainkat tennivalóval, reggeltől-estig. Bele kell férnie a mozgásnak, a munkának, családnak, háztartásnak, hobbinak.Mert akkor vagyunk elégedettek ha hatékonyak vagyunk, ha van eredménye adott napnak, ha nyilvánvalóan látszik hogy tonna szám végeztük el az elvégezni valót.Jut idő pihenésre, lazulásra, önfejlesztésre, jövőkép tervezésre?....... Nyugi, nekem se.

És csak azt veszem észre, hogy elrepül a nyár, gyorsított felvételen hussanak el a napok és nem történik semmi, ami felvillanyoz, ami örömmel fényesíti ki a napot, amitől ragyog a szív.

De nem kell ebbe beletörődni, elfogadni, hogy, ez így van rendjén. Mert marhára nincs.Van választásunk, van jogunk másképp csinálni. Hogy hogyan?

Szelektálj! 

Mi az ami valóban fontos?A munkád munka-e vagy hivatás?A mozgás, amit csinálsz öröm forrás-e? A hobbid valóban bodoggá tesz-e vagy kezdenél-e valami másba? És a legfontosabb! Rajtad áll, hogy feltöltöd-e a napod örömmel, hogy ragyogjon a szíved. 

Nem máson, nem a másikon. Legyél kezdeményező!

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek hozzászólásba írj IGENt, és a ThetaHealing(R) technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Képes vagyok felismerni a valódi igényeimet.

Megengedem magamnak, hogy legyenek saját igényeim.

Tudom, hogyan legyek megengedő önnagammal.

Jogom van az énidőhöz.

Tudom, hogyan alakítsam az életemet, ahhoz, hogy beleférjen az énidő minden nap.

Tudom, hogy az én igényeim legalább olyan fontosak mint a családom igényei. 

Megengedem/'elvárom' a környezetemtől/családomtól, hogy figyelembe vegyék az igényeimet.

Tudom, hogy a Teremtő legmagasabb nézőpontjából is fontos, hogy legyenek saját igényeim, fontos az örömöm, boldogságom.

Szeretettel,

Kriszti