A feltámadás misztériuma

2022.04.17

A feltámadás misztériuma

Mire tanít minket Jézus feltámadása?

Az apokrif szent iratok leírása szerint Jézus rengeteget tanult, és beutazta a fél világot ezekért a tanításokért. Járt Tibetben, Indiában is hogy tanulhasson az ott élő szerzetesektől.

Megmutatta ezzel, hogy ugyanúgy született le ide, mint te vagy én. Megmutatta, hogy bizony kemény munka és kitartás árán, de megszerezhető a tudás. A Mindenség tudása, az Univerzum működésének titkai, a szent geometria csodái, a lélek titkai.

Megmutatta, hogy nem titkok tudójaként született, nem mindenhatóként, hanem azzá vált. Emberként született, mert az a leghitelesebb tanítás, ha saját példáján keresztül tanít. Megmutatja a mindenki által járható utat. Csak kitartás kell hozzá, alázat és türelem. Ugyanazokra a dolgokra lehetünk képesek, mint Ő, - mondta. És egész életével tanúbizonyságát adta.

És tanítani akart a halálával és a feltámadásával is. Megmutatta, hogy a halál csak illúzió, gyakorlatilag nem létezik. Csak a mi korlátolt elménk szüleménye a halál. Ha képesek lennénk érzékelni más dimenziókat, láthatnánk, hogy csak átmenet van. Egyik pillanatról a másikra. Lehunyom a szemem és máris egy új világban találom magam.

Mit kell tenned, hogy ezt tapasztald, ne a félelmet?

Tanulni kell, fejlődni kell folyamatosan, ahogyan Jézus is tette. Minél többet tudunk a világról, annál kevésbé félelmetes. Egyre inkább meglátjuk minden esemény mögött a tanítást, minden félelmet keltő helyzet mögött a csodát.

Kötelességünk lenne legalább a saját működési elvünket ismerni, a lelkit és a fizikait is. Felelősséggel tartozunk magunkért, a viselkedésünkért, a fejlődésünkért. És amikor elkezdjük megismerni Önmagunkat, akkor elkezdjük megismerni a Mindenséget. És szép fokozatosan visszavesszük a felelősséget a sorsunk felett, és soha többé nem fogunk félni semmitől. Új Ember születik a tudás által. Erre az újjászületésre akar emlékeztetni Jézus, hogy erre bárki képes.

Levetjük a régi minőségeinket, és magunkra öltjük az újakat. Levetjük a kétségeinket, a félelmeinket, a nehezteléseinket és magunkra öltjük a félelem mentes szentséges minőségeket és IstenEmber születik.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor a hozzászólásba írj IGENt és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

A szeretetet választom a félelem a helyett.

A boldogságot választom a bánat helyett.

A harag helyett az együttérzést választom.

Szabad utat engedek a tudásnak, a Mindenség és Önmagam megismerésének.

Lehetséges és biztonságos megismerni Istent és felismerni Önmagamban Őt.

Képes vagyok az újjászületésre a halál illúziója nélkül.

Isten támogat ebben a csodás átalakulásban.

Bízom az isteni gondviselésben.

Szeretettel,

Sági Kriszti

ThetaHealing instruktor/konzulens