RÓLAM

Sági Kriszti vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

25 éve foglalkoztatnak az alábbi kérdések:

Miért vagyok én itt? Mi a célom? Mi a küldetésem? Kicsoda Isten? Hol van a helyem ebben a hatalmas Univerzumban?Ezek a kérdések kamasz korom óta motoszkáltak bennem . Kerestem a válaszokat az önismeret útján, számos vallási irányzatban, de mindig hiányzott valami. 2017-ben találkoztam először a ThetaHealing® technikával, ami azonnal lenyűgözött. Mértani pontossággal világít rá az elakadásokra, lelki blokkokra, és a módszer által rálelhettem a hiányzó láncszemekre. Hozzásegített ez a módszer ahhoz is hogy közvetlen kapcsolatom legyen a Teremtővel. Tudom, hogy bárki képes rá, hogy változtasson a rossz beidegződésein.

Feltett szándékom, hogy ezt a módszert megmutassam bárkinek aki elhívást érez ehhez. Számomra kiemelten fontos, hogy egyre többen kezdjenek el változtatni az életükön, ha ez szándékukban áll. A legfontosabb az, hogy legyen szándékunk a változásra. Ha a tiszta szándék meg van, bármi lehetséges.

"Ahogyan a múltunkat sokféleképpen magyarázhatjuk, jelenünket számtalan módon megváltoztathatjuk, és különféle lehetséges jövők állnak előttünk."(Szókratész) 

Azt gondolom, hogy az Élet attól lesz csodaszép, biztonságos, örömteli 'játszótér' amit mi beleteszünk. Ha szépek a gondolataink, ha tiszták a szándékaink, ha szeretetteljesek a kapcsolódásaink nincs más lehetősége az Univerzumnak, minthogy a számunkra legmegfelelőbb Valósággal von körbe minket.

Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk erre.

 Itt az idő a szebb jövő megteremtésére!

Teremts új Valóságot magadnak!

Ehhez kívánok hozzájárulás lenni.

Szeretettel invitállak téged egy varázslatos utazásra, Önvalód megismerésére és fejlesztésére!