A környezetünk hatásai

2021.11.10

"Ha folyamatosan romboló információval terhelik az emberi agyat, a sejtmagvakban bizonyos DNS szekvenciák teljesen elzáródnak. Mintha bedugaszolná őket a romboló negatív energia. Az ilyen elzárt DNS részletet vegyi vagy fizikai úton megnyitni nem lehet. Ehhez filozófiai, erkölcsi munka kell......Ha megtöltjük magunkat a szeretet állapotával, megnyílnak a kromoszómáink negatív energiával lezárt génrészletei, és tudatunk ismét hozzáférhet, használhatja őket."(Arkagyij Petrov - Hyperborea terv)

Nagyon nem mindegy, hogy mit engedsz be az elmédbe, mit fogadsz el igazságodként. És bizony itt is a személyes felelősség vállalásra szeretném felhívni a figyelmet. Mi alapján szelektálod a téged bombázó információkat? Mit kezdesz ezekkel az információkkal?Ha hagyod, hogy megérintsenek a körülötted zajló események, ha hagyod, hogy megrendítsen, ha hagyod, hogy megmérgezze a szívedet, VESZTETTÉL. 

Átengeded az elméd feletti KONTROLLT. Nem te irányítasz. Engeded, hogy felmérgezzenek, engeded, hogy beszennyezzék a kis energia csatornáidat, csakráidat, sejtjeidet. Ahogy ezt teszed, önként engeded ki a képességeid feletti irányítást, mintha nem lenne rájuk szükséged. Aztán lehet rinyálni, hogy milyen sz@r az élet, hogy micsoda körülmények, micsoda sz@r energiák.Nincs mese, kézbe kell venni az irányítást, amennyire csak lehet, leválasztani magunkról a rémhíreket, bármit, ami megrendít, ami mérgezi a szívedet. 

Fel kell venni a kesztyűt, megtalálni a tengelyed, az egyensúlyod. Stabilan az élet szépségére fókuszálni, azon dolgokra, amik boldoggá tesznek. Hidd el, hogy képes vagy rá. Senki sem fogja megtenni helyetted, csak te vagy képes stabilitást teremteni az életedben, csak te tudod felfedezni, hogy mi tesz boldoggá, csak te tudod jobbá tenni a saját világodat. Senki nem ment meg azoktól a 'mumusoktól' amiket, önként engedtél be a teredbe. És te sem tudsz senkit megmenteni a saját 'mumusaitól'. Mindenki a sajátjaiért felelős. Ha másoktól várod, hogy megmentsen, csalódni fogsz, ha másokat akarsz megmenteni, akkor is csalódni fogsz. Kerüld el ezt, azzal, hogy felvállalod a felelősséget!

Hogyan?Kényeztesd magad! Szeresd magad! Vedd figyelembe az igényeidet! Táncolj! Kirándulj! Legyél szerelmes a párodba, az életedbe!Számold fel a félelmeket, az elégedetlenkedéseket, amelyekkel, szembesülsz nap, mint nap. Ha azt érzed, hogy ez nehéz, akkor terelj! Tereld a figyelmedet, számodra kedves dolgok felé. Szerencsés, ha van hobbid, szerencsés az önfejlesztés, meditálás, bármi a behúz a jelenbe, ahelyett, hogy a problémákra fókuszálnál. 

A 'nehéz időkre' való fókuszálás helyett, fókuszálj arra, hogy remek időszakot élünk a belső fejlődésre. Ahogy megyünk bele a télbe, rövidebbek a nappalok, egyre inkább tere van a befelé fordulásnak. Figyeld meg önmagad, mihez van valódi készséged, milyen képességek szunnyadnak benned? Derítsd ki, hogy miért ezeket a képességeket húztad be ebbe az életedbe. Erősítsd ezeket! Fejleszd! Trenírozd, hogy egyre 'pengébb' legyél benne! 

Ha jó a beleérző képességed, akkor fejleszd azt! Kérdezd, meg Istent, hogy miért kaptad ezt a képességet! Ha jó a zenei hallásod, akkor fejleszd azt! Derítsd ki, hogy mi dolgod van ezzel a képességgel? Ha remekül rajzolsz, akkor kezd el azt fejleszteni! Ne vesztegesd el a csodás képességeidet! Kezd el értékelni ezeket! Ismerd el, ha valamiben nagyszerű vagy! Ezekre koncentrálj most, és könnyebben maradsz a tengelyedben, képes maradsz az objektív szemlélődésre, ahelyett, hogy ész nélkül vonódnál bele, olyan helyzetekbe, amik nem szolgálnak.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásba írj IGENt és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Képes vagyok felfedezni különleges képességeimet, tudom, hogyan legyek nyitott ezekre, és képes vagyok ezek fejlesztésére.

Tudom, hogyan vonjam el a figyelmem az engem korlátozó eseményekről, hírekről, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Képes vagyok megteremteni a belső egyensúlyi állapotomat, képes vagyok tengelyemben maradni. 

Képes vagyok a változásoktól való félelem érzése nélkül élni az életemet.

Tudom, hogyan kezeljem rugalmasan az életemben felmerülő változásokat, az önsajnálat, és a neheztelés érzése nélkül. 

Tudom, hogyan hozzam ki életem minden helyzetéből a lehető legjobbat. 

Tudom, hogyan működtessem az optimizmust az életemben, a mindennapjaimban.

Szeretettel,

Kriszti