A Mennyország ott lebeg karnyújtásnyira...

2022.12.20

A Mennyország ott lebeg karnyújtásnyira, csak 'lábújhegyre' kell állni, csak 'kinyújtani' a karunkat, hogy elérjük. 

Egy kisóhajtott ima, egy suttogó kívánság, hogy kapcsolatot szeretnék Istennel. És megtörténik a csoda. Körülnyüzsögnek az angyalok. Na, nem azok a susogó szárnyú, hajkurkász fajták, hanem valódi fényes gömbök, finom energiák. 

Egyre közelebb merészkednek, 'körbefolynak' a szeretet energiáikkal. 

- Engedem. - adtam meg az engedélyt pár évvel ezelőtt, hogy kapcsolódjanak hozzám. Egyre jobban körbetáncolt az energia, teljesen beterített, szinte bekebelezett érzés volt. Először nagyon megijedtem. 

Mi ez, és mit akar ez az energia tőlem? Kértem tisztítást, védelmet, távol tartást, tiltást. Le akar uralni, belém költözni, megváltoztatni. AJJAJ. Nagy a baj. - MÉGSE.

- Nincs semmi baj. Biztonságban vagy. -jött a szeretetteljes válasz. 

- Engem nem versz át! - mondtam. - Nem gondolod, hogy csak úgy hagyom magam!

- Rendben, te tudod. - mondta a kedves Hang.

Eltelt néhány év, és újra elkezdtek próbálkozni óvatosan a szeretet hírnökei.

Először csak egy fénygömb, aztán egyre több, minden este. Türelmesen vártak. Vártak arra, hogy megérkezzen a valódi bizalom, a teljes félelem mentesség, nyugalom. És a valódi SZÁNDÉK.

Kimondtam újra: - ENGEDEM. Na jóóó, nem félek, nem félek, tudni akarom.

Körbefolyt a fény, átölelt a szeretet, majd 'bekebelezett'. És eltűntek. Másnap elkezdtek másképp működni a dolgok bennem. 

EGYÜTTÉRZÉS. Igen már tudtam, hogy milyen ez. Elméből, tudattal. De amikor a szívben kezd el felfényleni, az olyan mintha a csillagok fényét a Napéhoz hasonlítanád. Óriási a különbség. 

BIZALOM, hogy minden a legjavamat szolgálja. Nem az a mantrázom, hogy minden rendben, minden rendben. Hanem mélyen, hittel bízom. 

TÜRELEM, nem a beletörődött, hanem a tudom, hogy elérkezik az, amit szeretnék, és minden a legmegfelelőbb időben. 

HIT, ami napról napra erősebb. 

A TUDAT, hogy mit jelent valójában Jézus üzenete, hogy "veletek leszek az idők végezetéig". 'Beoltottak' a szeretetükkel. 

Kaptam egy impulzust, ami élővé tette a HITET bennem. IGAZI-vá. 

És tudod mit!? 30 éve ezt az Energiát kerestem. Beindult az IGAZ felkészítés, a legmagasabb tudatosságra, a Krisztusi tudatosságra. Vagy ah, még fennköltebben az Istenemberré válás felé. 

Sok-sok önmunka, próbák és beavatások. Ez még mind rám vár, de ahhoz, hogy meginduljon az égiek beavatása csak egyetlen egy dolog kellett.

SZÁNDÉK/AKARAT.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Elengedek minden olyan berögzült gondolatot, hogy a Teremtővel való kapcsolatért meg kell küzdeni, szenvednem kell érte, hogy bűnös vagyok, vezekelnem kell, hogy nem érdemlem meg, hogy ez számomra elérhetetlen, hogy csak a kiváltságosoknak jár. 

Engedem, hogy megtörténjen velem a Teremtő valódi beavatása, az angyalok, égi hírnökök segítségével. Bízom, hogy számomra legmegfelelőbbet kapom, a legjobb úton módon. 

A Teremtőbe vetett bizalmam és hitem megrendíthetetlen. 

A feladatok, beavatások a számomra legkomfortosabban érkeznek. 

 Méltó vagyok az Istenemberré válásra.

Szeretettel,

Kriszti