Áldottnak lenni...

2023.10.05

Van olyan, hogy nem vagyunk toppon. Nem úgy jönnek össze a dolgaink, ahogyan vártuk. Olykor eluralkodik a rosszkedv, vagy melankólia.Ennek felülírására az eddig leginkább bevált módszer nálunk a kirándulás.

Ki a természetbe, más vidékre, akár másik országba. Az új impulzusok mindig feltöltenek friss energiával, örömmel, felszabadultsággal, inspirációval.

Egy csodás kis ékszerdoboz, Lloret de Mar, Barcelonától egy órányira. Ott jártunk a párommal hétfőn és ezt a fotót ott készítettem. Tengerparti városka, meseszép partszakaszon, aprócska várral, amit körbe lehet sétálni. 

És ahogy ott sétáltunk, áthullámzott rajtam az áldottság érzése. Mennyi szépséget tartogat a Föld minden szeglete, és mindezt azért, hogy az emberiségnek egy örömteli, egészséges, boldog élete lehessen. 

Csak ki kell rá nyitni a szemünket és a szívünket, hogy észrevegyük, bármerre is járunk, mindig a Teremtő szerető áldásában létezünk. 

Nincs kivétel, ez mindenkire vonatkozik. Ha hajlandó vagyok, akár csak néhány percre félretenni a gondjaimat, és a természetre figyelni, azonnal elkezd hatni. Áthatja a lelket, átitatja az aura mezőt, szelíden elkezdi oldani rólunk a negatív energiákat. 

És azt vesszük észre, hogy a rosszkedvet felváltja a nyugalom és a béke. Kapcsolódni a természettel, Földanyával sokkal könnyebb, mint gondolnánk.

Elég, ha csak rácsodálkozom a környezetem szépségére, magamban csendben elsuttogok egy hálaimát és máris hatékonyan képes vagyok eggyé válni a természettel, megérezni Földanya szeretetét és gondoskodását. 

Képes velünk kommunikálni, ahogyan átáramoltatjuk a szívünkön a szépségéről magunkba fogadott képet, már küldi is felénk a szeretet energiát. 

Egy másik példa.Néhány hete, elmentünk sétálni a kutyámmal, fel a hegyre, és lefelé jövet észrevettem egy nylon zacsit az árokban. Gondoltam csak nem hagyom ott, így hát felszedtem. Aztán megláttam egy sörös dobozt, egy vizes palackot, stb…Szedtem egy zacskó szemetet. 

És amikor ránéztem arra a zacskó szemétre, megérkezett Földanya hálája felém, áthullámzott a szívemen. Érzésben, mint a szerelem érzése. Csodás kontakt volt. 

Egy aprócska, önzetlen cselekedet után. 

 Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Képes vagyok rácsodálkozni a környezetem szépségére.

Tudom, hogyan értékeljem a természet szépségét.

Tudom, hogyan kapcsolódjam a természettel.

Tudom, hogyan kapcsolódjam Földanyához.Engedem, hogy Földanya 'méregtelenítsen' engem.

Engedem, hogy a rosszkedvem elillanjon. 

Képes vagyok a természetben gyógyulni. 

Hálás vagyok a Teremtőnek, és Földanyának, azért a rengeteg szépségért, ami körülvesz.

Szeretettel,

Kriszti