Az elégedetlenség a mai kor egyik rákfenéje.

2022.07.10

Az elégedetlenség a mai kor egyik rákfenéje. 

Ha el is érjük az elégedettség állapotát, ez többnyire rövid életű. Mindig találunk valamit, ami nem igazán tetszik, amin változtatni szeretnénk. 

Ha anyagi szinten szemléljük, akkor nagyobb TV-t szeretnék, mert nem tetszik már a jelenlegi, új autót, mert avétos a régi, szebb kertet, csinosabb házat, szebb ruhákat stb. 

Szeretnék csinosabb, vékonyabb, jól öltözöttebb, népszerűbb lenni. 

Ha a szellemi síkon szemlélem, akkor szeretnék még többet tudni, még képzettebb lenni, még több tudást magamra szedni. 

De miről is szól ez valójában?Miért kell nekem ez az állandó, feszítő elégedetlenség?Mert bizony ez nem komfortos, sőt. Meglehetősen nyomasztó tud lenni.

Miért nem jó nekem az, ami van? Mi a baj ezzel? 

Mert a másik szebb, jobb, mint én, a szomszédnak szebb a háza, no és a kertje is zöldebb. Sőt a szomszéd asszony biztosan sokkal csinosabb, mint én.

Miért kell ez az összehasonlítgatás, hol és mikor hittem el, hogy én csak akkor vagyok elég jó, ha legalább olyan szép a kertem, mint a szomszédé? És mi történne, ha végre tudnám azt mondani, hogy ez pont jó úgy, ahogy van?

Mert erre vagyunk programozva.  A szüleink által, a média által, és már észre sem vesszük, hogy elvesztünk a sok elvárásban. 

De hogy minek, azt már nem tudnánk megmagyarázni.Pedig hatalmas erő van a megelégedettségben...

Szervesen kapcsolódik az ÖNSZERETET témájához. 

Amikor már nem feltétlen érdekel, hogy szebb vagyok-e a szomszédnál, no és nem azért mert elveszítettem minden motiváltságomat, hanem azért, mert végre megelégedek saját magammal. 

Mondd ki magadban, hogy ELÉGEDETT VAGYOK magammal!

Figyeld meg, hogy ez milyen érzés neked? Ismered-e egyáltalán ezt az érzést?

Sokan nem is tudják, milyen érzés tulajdonképpen elégedettnek lenni. Fontos lenne, hogy tudjuk, mit is szeretnénk elérni, hogy legyenek kisebb céljaink a közel jövőre, kicsit nagyobbak a távolira, és esetleg egy nagyobb cél egy-két éves lefutással. 

Azért, hogy legyen motivációnk, és hogy hozzávetőleges viszonyítási alap legyen az elért eredmény a régebbi énemhez képest. 

Legyenek apró célok, amiket elérve, megélhetjük a sikert, és a megelégedettséget a folyamatainkban. És akkor már nem az állandó önelégedetlenség lesz az irány mutató, hanem az apró sikerek által az elégedettség. 

Ez pedig azt eredményezi, hogy kiegyensúlyozottabbak leszünk, stabilabbak, életigenlőek a sikereink révén. Nő az önbizalom, az önmagunkkal való elégedettségben. Ennek apropóján pedig egyre több számunkra kedvező életeseményt vonzunk be az életünkbe, és egyre kevesebb lesz az akadályozó, dühítő körülmény.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából az ELÉGEDETTSÉG.

Tudom, hogyan legyek elégedett, a beletörődöttség érzése nélkül.

Könnyedén felismerem azokat a helyzeteket, ahol az elégedetlenséget használom motivációként.

Képes vagyok ezeket a torz motivációkat felülvizsgálni, és felülírni.

Képes vagyok felismerni, mely területeken lehetek elégedett önmagammal. 

Tudom, hogyan érkezzek meg a megelégedettség állapotába, melynek segítségével engedem, hogy átjárjon az isteni nyugalom és béke.

Képes vagyok kontrollálni a média hatását a céljaim kitűzésében.

Tudom, hogyan legyek én magam az isteni ELÉGEDETTSÉG maga.

Szertettel, Kriszti