Azok a fránya kilók

2021.07.29

 Fogyni szeretnél, de valamiért nem megy!? 

Gyúrsz, kardiózol, koplalsz, tolod be a trendi smoothiekat mégsem mutat kevesebbet a mérleg. Mindent megteszel, de nem akar olvadni rólad a felesleg. Vajon mi lehet mögötte?

Gondolkoztál már azon, hogy mi mindennel mérgezed magad? És nemcsak a fizikai mérgeinkre gondolok, nyilván abból is van rengeteg, Nem. Én a lelki mérgeinkre gondolok. Mikor mérgelődsz, mikor elégedetlenkedsz, mikor haragszol, mikor sajnálkozol. Észrevétlen mérgezed magadat ezekkel az érzésekkel. Ezek egytől egyig kémiai reakciókat indítanak el benned és fizikailag is mérgeznek.

A tested elképesztően intelligens. 

Mindent megtesz érted, próbálja ezeket a mérgeket ártalmatlanítani, de a kapacitása véges. A májad az elsődleges tároló, amíg fel nem telítődik mérgekkel. Mikor már nem bírja tovább, amikor kell a hely a vitaminoknak és ásványi anyagoknak a létfenntartásod érdekében, akkor elkezdi kiengedni magából a véráramba. Majd elkezdi zsírban tárolni. A szervezetünk számára a legegyszerűbb megoldás ez. Aztán csak gyarapodnak a kilók.

Minél több neheztelés van benned, minél több haragot ventilálsz magad körül, annál nehezebb lesz a fogyás. 

Ha megtorpan a fogyás, jó eséllyel azt jelenti, hogy hirtelen túl sok méreg anyag került ki a véráramba. A tested tárolja a mérgeket, nem engedheti ki hirtelen, nem kockáztathatja a létfontosságú szerveid működését. És csak tárol, és tárol és nehezen ereszt. Fizikai síkon méregteleníthetsz, sok folyadékkal, gyógynövényekkel, diétákkal, szaunázással. Rengeteg módszer van. Ajánlom Anthony William könyveit, nagyon penge módszereket dolgozott ki. Könyvei a teljesség igény nélkül: A gyógyító médium, Tisztulj és gyógyulj, Egészséges májműködés, Egészséges pajzsmirigy.

Nézzük a lelki síkot!

Hajlamosak vagyunk minden apróságon mérgelődni. Csodás magyar nyelvünk igazán beszédes, igaz? Mérgelődünk, haragszunk és fel se fogjuk, miféle következményekkel jár ez. Képesek vagyunk évekig haragudni, neheztelni valakire, néha még halála után is. Gyakran már rég megfeledkeztél róla, de bizony hat még rád. A harag leggyakrabban a májadban tárolódik.

Meddig akarod ezt tenni magaddal? 

Vizsgáld meg, mi az előnye az elégedetlenségnek, haragnak és neheztelésnek, értsd meg a működésedet. Vizsgáld meg alaposan, kikre haragszol? Lehet, hogy csak önmagadra neheztelsz, lehet, hogy túl szigorú vagy magadhoz. Nézd meg, miért haragszol magadra, miért vagy elégedetlen magaddal? Miért kell bántani magadat? Ahogy megérkezik a megértés, oldódhatnak a rossz érzések. Legyél szelíd magadhoz, ne erőltessél semmit. Engedd feltöltődni magad az elégedettség, a könnyedség, a megbocsájtás energiájával és meglásd, ahogy engedékenyebb leszel, ahogy kevesebb lesz az erőltetés, megindul a fogyás. Ahogy megérkezik a megbékélés, és az önmagad elfogadásának energiája, egyensúlyba kerülsz, újra harmóniába kerülsz a teremtő energiákkal, megengeded az áramlást.

Tanulság. Kevesebb harag, több szeretet és béke, karcsúbb test. Mit választasz? Végezd el a neheztelés felkutatást! Hidd el képes vagy rá, önállóan is akár.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés a neheztelés energiája nélkül élnem az életemet.

Képes vagyok könnyedén kezelni, lereagálni az életemben felbukkanó zavaró körülményeket, mérgelődés nélkül.

Lehetséges és biztonságos a neheztelés energiája nélkül kapcsolódnom a környezetemhez.

Képes vagyok megelégedni önmagammal, a teljesítményemmel anélkül a félelem nélkül, hogy ez megrekedéssel járna az életemben, a céljaim megvalósításában.

Lehetséges és biztonságos a harag energiája nélkül kapcsolódni a környezetemhez.

Tudom, hogyan legyek együtt érző önmagammal.

Érezhetek együtt önmagammal, az önsajnálat energiája nélkül.

Képes vagyok felfedezni önmagamban Isteni énem, képes vagyok magasabb nézőpontból szemlélni önmagam.

Szeretettel,

Kriszti