Baktériumok-bűntudat

2021.12.05

A bűntudat az egyik legkorlátozóbb minőség, ami képes minket beteggé is tenni. Érdemes ezt felszámolni az életünkben, mielőtt felborulna az egyensúly a testünkben.

Jellemzően bakteriális fertőzést eredményez, a jó és rossz baktériumok egyensúlyát képes felborítani, ennek minden velejárójával.

Nem könnyű olyan mélyen őszintének lenni saját magunkkal, hogy képesek legyünk beismerni, hogy hibáztunk, és képesek legyünk bocsánatot kérni vagy valami módon jóvá tenni a 'hibáinkat'. Tudom, hogy nehéz, baromi kellemetlen, sőt, a bocsánat kéréshez bátorság is kell, bizony. De ha megtesszük, akkor mi már legalább az első lépést megtettük. És aztán a többi már a másik félen múlik. De már a bocsánat kérés is old. Kioldja a régóta putyorgatott lelki furdalást, még akkor is, az a másik nem bocsát meg.

Ha azt látjuk, hogy a bűntudat ismétlődően jelenik meg újra és újra, ha olyan szituációk alakulnak, ahol elszúrunk valamit, ami miatt bűntudatunk lehet, akkor érdemes megvizsgálni, hogy mi van a tudatalattiban, mert könnyen lehet, hogy a megoldást nem ebben az életben kell keresni...

Lehetséges felszólítani a sejtjeinket, hogy EMLÉKEZZENEK rá, hogy mi volt az eredet bűnünk? Mert, hogy azért kerülünk folyton ilyen helyzetbe, hogy felhívja a figyelmet az eredetire. Van lehetőség ezeknek az eredet sztoriknak a kioldására, ha már unjuk ezt a sok vekengést. Igen, melós, és fájdalmas is, de megéri összeszedni a bátorságunkat. Előbb utóbb kénytelenek leszünk ránézni, addig úgysem hagy békén.

És lehet, hogy azt a valamit megbocsáthatatlannak tartod, elviselhetetlennek, kudarcnak, de hidd el, Isten szeret, akkor is, ha te bűnösnek gondolod magad. És hidd el, Isten megbocsát, hiszen feltételek nélkül szeret téged. Akkor te miért nem tudod saját magadat feltételek nélkül szeretni, megbocsátani önmagadnak? Miért vagy ilyen keményszívű önmagaddal? Mi történne, ha végre megbocsátanál magadnak? Vagy megbocsátanál annak, aki azt gondolod, hogy ellened tett? Hidd el, most van itt az idő, hogy végre ezektől szabaddá tedd magad! Szabadítsd fel az energiáidat! Teremtsd az életed a szabadság teréből ne a bűntudatéból!

Meglehetőst támogatott a jelenlegi időszakban, hogy elmélyedjünk a tudatalattink tartalmában, és felismerjük, hogy mi az, ami valójában korlátoz minket.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, az eredeti bejegyzés alá írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Lehetséges és biztonságos szembenézni az eredet bűnömmel.

Elég bátor vagyok ahhoz, hogy szembenézzek a bűntudatommal/lelkifurdalásommal.

Képes vagyok feloldani és jóvá tenni a hibáimat/vétkeimet.

Tudom, hogyan tegyem jóvá a 'hibáimat'.

Képes vagyok felfedezni önmagamban az istenit.

Tudom, hogy Isten szeret engem, tudom, hogyan szeressem magam annyira, hogy képes legyek megbocsátani magamnak.

Megengedem az égi segítőimnek/Istennek, hogy megmutassák valódi arcomat, valódi értékeimet.

Képes vagyok szabaddá tenni magam a régi vétkeimtől, 'szőnyeg alá söprés nélkül'.

Szeretettel,

Kriszti