Éled vagy várod a csodát?.. Holnap 10 milliószoros nap

2020.11.06

Éled vagy várod a csodát?- Holnap 10 milliószoros nap!

Oh, mennyire vártam ezeket a napokat mindig. Azt gondoltam, hogy, na, most aztán megteremtem mind azt, amire régóta vágyom.

Reggel 7-kor már buzgón elképzeltem, hogy ezen a napon, én leszek a megtestesült Buddha, de legalábbis a nyugalom, a szeretet, egész nap mantra zene szól majd, meditálok és a világon semmi sem tud kibillenteni ebből a harmóniából.

Képzeltem ezt én:-)

Húzós nap után, ránézek az órára, este 19.00, enyhe csalódottsággal, de konstatálva, hogy azért még sincs minden veszve, gyerek még az este, teremtsünk gyorsan bőséget....!

Ekkor ír a gyermekem, hogy mehetek érte az állomásra:-)

Este 20.00, a kályhában keletkező füst úgy dönt, hogy alternatív útvonalat választ, a kémény helyett a nappalinkat részesítve előnyben. Ajtó, ablak nyitva, 8 fok, odakinn apró szellőcske se rezdül, cserébe kolbászt, sonkát lehetne füstölni a lakásban. Titkon elmorzsolok egy könnycseppet, és ekkor már biztos vagyok benne, hogy idén se jön össze a '10 milliós' varázslat.

Nos, eldöntöttem, hogy eztán másképp fogom csinálni. Magasról teszek rá, hogy mikor vannak szerencse napok, megspórolva ezzel a csalódást.

Élem az életemben az örömet, a bőséget, a szerencsét, a hálát, mindazon magas minőségeket, amivel egy jobb valóságot tudok teremteni magamnak. Képes vagyok már megfogalmazni a céljaimat, a vágyaimat, markánsan leválasztva róla a sallangokat, a kapkodós, akarnok pitiségeket.

Javaslom, vizsgáld meg, milyen célokat tűztél ki magadnak, milyen vágyakat dédelgetsz, tényleg a tieid-e ezek?

Felejtsd el, azt, hogy gyertyát gyújtasz, 10 percig mantrázod mit is szeretnél, és aztán csalódottan veszed tudomásul a tényt, hogy ez sem valósult meg. És az a legrosszabb az egészben, hogy tisztában vagy vele, hogy áltatod magad. Gyakorlatilag visszaigazolod, azt hogy ezek a dolgok nem működnek.

Éld meg a csodát a mindennapjaidban! Legyél tisztában a valódi vágyaiddal! Tegyél értük következetesen nap, mint nap!

Vedd észre, hogy micsoda bőség vesz körül az életedben, mennyi sok öröm forrás! Nem részletezem ezeket, hiszen úgyis tudod!?

Légy hálás érte! Rezegtesd át magadon a hála érzést ezekért a személyekért és dolgokért! 

Meg van az az érzés?? Amikor már majdnem elbőgöd magad a túlcsorduló hálától!!??, na akkor jöhetnek a vágyak....!

Légy hálás azokért a dolgokért, amikre vágysz, mintha már meg volna.

Mintha már ott lenne a pénz a számládon, ahhoz hogy megvalósítsd mindazt, amit szeretnél. Engedd bele magad az érzésbe! Éld meg csodaként ezt, ne feladatként. Engedd, hogy 'munkába álljon' a szíved, hogy ezzel a magasabb rezgésszinttel, kibocsájthassa az Univerzumba a valódi vágyadat.

Így teremthetsz könnyedén.