Engedj a megérzéseidnek...

2022.12.20

Ma történt, hogy szokásom szerint a vasárnapi főzés után lefuttattam magamban, hogy mit volna jó még csinálni délután. A hogyan lehetnék még ennél is hasznosabb...kérdéssel ma is elkezdtem gyötörni magam. 

 Számtalan feladat jutott eszembe, legalább annyi, amennyi betartana jövő hét végéig is. Többnyire nem is bánom, legalább látom, hogy szépen haladnak a dolgaim. 

DE! Egyszer csak kisütött a nap. 

Ah... de klassz lenne, elmenni sétálni Szonja kutyával. - Oh nem, nem. Tiltakozott bennem a kötelesség tudat. - Ezer dolog van. - Méltatlankodott.

Megadtam magam, és elkezdtem végezni a dolgaimat. A nap pedig egyre szikrázóbban sütött. Éreztem a feszülést, mélyen a lelkemben, hogy most aztán elég. Indulás sétálni. MOST AZONNAL!

2 perc alatt összekaptam magam, elmormoltam egy röpke imát, hogy kérek még legalább 10 perc napsütést, ha már szót fogadtam a noszogatásnak. 

Lehettem volna kevésbé szerény és kérhettem volna 30 percet, mert pontosan 10 percet kaptam.De ezért is elképesztően hálás voltam.

Boldoggá tettem Szonja kutyát, és saját magamat is. A lelkem végre érezte, hogy fontos vagyok magamnak, hogy számít a saját örömöm. Kedves voltam magamhoz, kisimult minden feszültség bennem, minden akarnok energia elpárolgott. 

Néhány perc séta után aztán megtudtam, hogy miért 'kellett' elindulnom ellentmondást nem tűrően.

A tópartról elindulva hazafelé, egyszer csak megpillantottam egy rég nem látott, kedves ismerőst. Már a viszont látás öröme is fantasztikus, hát, még ha inspirálhatjuk egymást. 

Tudod!? Az az érzés, amikor kicsi öröm szikrák pattognak ki a szívedből, át a beszélgető partneredébe, csodás vibrálás, emelkedő rezgésszinttel. És tudod, hogy minden szó, amit kimondasz mélységes bevésődés a lélek színeinkbe. Mindkettőnkébe.

És ott rezeg a térben az isteni kegyelem. Jó helyen lenni a megfelelő időben. Haza érve, tudtam, hogy ez a beszélgetés rengeteget adott. Az isteni időzítés részének lenni, elképesztően felemelő. Átírja az energiát, a jelent, és megkockáztatom, hogy a jövőt is. 

Ennyire érdemes kedvesnek lenni saját magunkhoz, és meghallani a lelkünk suttogását.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Tudom, hogyan legyek kedves és megengedő önmagammal. 

Képes vagyok a lelkem hangját meghallani. 

 Tudom, hogyan hallgassak a megérzéseimre. 

Engedem, hogy az isteni időzítés megnyilvánuljon rajtam keresztül. 

Szabad utat engedek az inspirációnak, tudom, hogy milyen érzés inspiráltnak lenni. 

Tudom, hogyan inspiráljam a környezetemet. 

 Tudom milyen érzés az isteni kegyelem energiájában létezni.

Szeretettel,

Kriszti