Fegyelmezettség, mint eszköz.

2021.06.22

Fegyelmezettség, mint eszköz.

Említettem az előző bejegyzésemben a fegyelmet, mint eszközt, hogy közelebb kerülhess ahhoz, hogy elérhesd életed legjobb verzióját.

Ha beleérzel a fegyelem, a fegyelmezettség érzésébe, mi jut eszedbe?

Nekem semmi jó érzésem nem volt ezzel kapcsolatban. A fegyelmezett embereket valahogy mindig úgy képzeltem el, mint a parancsot teljesítő katonákat. Szikra jó érzés sem volt ebben.

Egyfajta erőltetett, magamra erőszakolt valami, mert ezzel tudom könnyebben elérni a céljaimat.

Természetesen működik, de hiányzott belőle a flow. Aztán láttam egy filmet náci katonákkal, és leesett a papírtantusz. Ez volt fegyelmezettség, parancsteljesítés, végrehajtás megkérdőjelezés nélkül. Hideg és érzéketlen. Naná, hogy nem akaródzott fegyelmezettnek lenni. Összekevertem a szezont a fazonnal.

A valódi fegyelmezettségnek ehhez vajmi kevés köze van, viszont klassz, ha rendben működik.

Fegyelmezett az, aki ha eldönti mit akar, képes tenni azért, hogy megvalósítsa. Határozottan képes minden nap tenni a céljaiért, akkor is, ha éppen semmi kedve hozzá. Mert bizony gyakran van, munka után fáradt az ember, nyűgös és meleg is van. Ah, kinek van kedve 35 fokban fegyelmezetten tenni a dolgát. Márpedig, ha szeretnéd elérni a céljaidat, azért dolgozni kell.

Figyeld meg, mi történik ha fegyelmezetten csinálod a dolgaidat. Mennyivel több dolgot vagy képes elvégezni, ha következetesen végzed a feladataidat, elkalandozás nélkül. Jelentősen nő a hatékonyság. Nem beszélve arról, hogyha hatékony vagy, gyorsabban végzel, jut időd magadra.

Hoztam pozitív megerősítéseket ma is, ha szeretnéd, írj hozzászólásban IGENt, és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked.

Tudom milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából fegyelmezettnek lenni.

Tudom, hogyan legyek fegyelmezett, az erőlködés, erőltetés energiája nélkül.

Képes vagyok fegyelmezetten kezelni a dolgaimat, végezni a munkámat, tenni a céljaimért.

Tudom milyen érzés, a halogatás energiája nélkül megoldani a feladataimat.

Képes vagyok a könnyedség energiájával dolgozni a céljaimért.

Tudom, hogy a céljaimhoz vezető út lehet örömteli.

Tudom milyen érzés élvezettel, örömtelien élni az életem, akkor is, ha a dolgaimat végzem.

Szeretettel,

Kriszti