Felemelkedés(Tisztítótűz avagy földi purgatórium)

2021.03.28

Felemelkedés - 2021

(Tisztítótűz avagy földi purgatórium)

Az életnek útja felfelé van az értelmes ember számára, hogy eltávozzék a pokoltól, mely aláfelé van.
/Példabeszédek könyve 15,24/

Számos fórumon lehet olvasni a felemelkedésről. Mindenki hallott róla, de igazán senki sem tudja, hogy konkrétan mit is jelent.

Szeretném hangsúlyozni, hogy személyes megéléseimet, tapasztalásaimat, és 7. síkról lehívott információkat osztok meg most Veletek.

Szinte a csapból is az folyik, hogy átmenetben vagyunk 3D és 5D között. Ezek dimenziók, amiket rezgésszintjük alapján lehet megkülönböztetni, és hogy milyen érzékelésünk van ott. Alapvetően 3D-s világban élünk, látás, hallás, tapintás, ízlelés. Ezek a jellemző érzékelések. Magasabb dimenziókban sokkal több érzékelést lehet elérni, erőteljesebb intuíció, magasabb szintű kapcsolódások, azonnali teremtések. Mennyországi állapot, érzés.

Számomra a felemelkedés egy magasabb tudatszintre való emelkedést jelent. Amennyiben te tudatos életet élsz, fejleszted magad, képességeid, meditálsz, óvod a tested, akkor te valószínű már benne vagy a folyamatban, anélkül, hogy kirívó tüneteid lennének.

A felemelkedés tünetei a következők lehetnek: fejfájás, szédülés, belső égő érzés, mintha meg akarnál gyulladni belülről, fejlődő intuíció. Lehetnek tisztulási fázisok, hasmenés, légúti megbetegedések. Tisztul az emésztő rendszer, tisztul a tüdő.

Fokozatos, lassú átmenetben vagyunk egy istenemberi létezésbe. Mivel fog ez járni? Kevesebb dráma, kevesebb gonoszság, több együttérzés, több szeretet, több felelősség vállalás, könnyedebb teremtések, tudatosan fogod teremteni a saját valóságodat. Mondhatod, hogy UTÓPIA! Lehet, de én már ezt élem, és te is képes vagy rá.

A világon minden változik. Az Univerzum minden szeglete. Nem feltételezhetjük, hogy csak az emberiség nem fejlődik. Csodálatos evolúciónak vagyunk jelen korunkban tanúi. Valaki tudatosan, valaki kevésbé. Egy monumentális átmenetben vagyunk, ami kétségtelenül érezteti hatását minden Földön élőre. Magasabb frekvenciára váltunk, magasabb tudatosságra. Láthatatlan fejlődésben van minden ember, akkor is, ha fogalma sincs róla.

A Nap energiája mindenkire hat, sejt szinten, DNS szinten.

Talán hallottál róla, hogy meglehetősen intenzív a nap tevékenység mostanában. Heti rendszerességgel vannak geomágneses viharok.


G5, G6 -os erősségűek. Több földrengés, több vulkán kitörés. Na és mi a helyzet az emberiséggel?

Milyen furcsa, hogy megugrott a betegek száma, nem mondom ki a nevét a betegségnek, hiszen mindenki tud róla. 'Hála' a 'fősodratúnak'.

Mivel kezdődik? Magas láz, izom fájdalom, felső légúti tünetekkel.

Egy kedves ismerősöm (GY.Béla-kösziii) kérdeztem, hogy mivel kezdődtek a tünetei. Mintha belülről égne, a majd meg gyullad állapot, először láz nélkül.

Ugyanezt éreztem én is, csak betegség nélkül...

Nagyjából két éve éreztem először ezt a semmihez sem hasonlítható forróságot (és már látom a vigyort az arcodonJ), lángolt belülről minden porcikám, láz nélkül. Bevallom, azt hittem, klimaxJ, de ez valami egészen más érzés. Tapasztaltam már azt is elég korán sajnos. Körülbelül ez idő tájt, sokat fájt a fejem és szédültem is, hetente 2x-3x. Hangsúlyozom, nem voltam beteg.

Most is ezt érzem, szinte minden nap, főleg amikor leülök meditálni. Szinte azonnal elkezdődik a forrósodás, ahogy emelkedem a Teremtő síkjára. Hangsúlyozom, hogy nem vagyok beteg. De amint bekúszna a tudatomba, hogy teattyaééég ez a kinemmondom melyik betegség, jönne a valódi láz, az összes többi nyalánksággal. Nem engedem bele magam egy pillanatra se ebbe.

Tudjátok mi jutott eszembe erről? A tisztítótűz, a purgatórium tüze.

Az eltávozott lelkek súlyos bűneikkel a purgatóriumba kerültek és ott a pokol tüzében tisztult meg a lelkük és utána érhették el a Mennyországot. Jelen életünkre vetítve, az itten valóság hűen tükrözi a pokolbéli valóságot. Káosz mindenfelé.

De! Azt gondolom, hogy olyan fantasztikus időket élünk, olyan univerzális hatások alatt áll most az emberiség, hogy a mennyországi állapotot itt ebben a sérülékenynek hitt fizikai testben is képesek vagyunk elérni. És most is tűzzel tisztulunk, változunk, de ehhez most nem kell átlépni a halál kapuját. Forrósodás, belső tűz, láz, egyéb tünetek.

Mi történik azokkal, akik nem tudatosak a fejlődésükre?

Jön a pánik, hogy ez a kinemmondom melyik kórság, bekúszik a halálfélelem. A biologika megvilágítja, hogy a halálfélelem a tüdőben csapódik le többnyire. Amikor megretten az ember, néha még a lélegzete is megakad.

Több infót az alábbi linkre kattintva olvashatsz a témában:

https://biologika.hu/megtekintes/a-szerv-atlasz-5-2-4-lapjanak-megtekintese-eredeti-meretben.html

Nos, az én olvasatomban, most egy erőteljes felemelkedés zajlik, melynek részese mindenki. Hangsúlyozom mindenki. Változik a DNS-ed, minden sejted, magasabb rezgésszint elérésére leszel képes, ha nem tiltakozol, ha segíted a folyamataidat. Igyál sok vizet, egyél egészséges, friss ételeket, meditálj sokat, szeresd-kényeztesd a tested, ezt a csodás antennát, ezt a fantasztikus 'templomot'. Engedd meg neki, hogy a változás könnyed legyen, egyre több információhoz férsz majd hozzá, egyre erőteljesebb intuitív képességekre teszel szert, csak attól, hogy létezel, és nem állsz ellen. És mit gondolsz, kinek áll érdekében, hogy te magasabb tudatosságú, magasabb intelligenciájú, intuitív, gondolkodó ember legyél? Segítek, rajtad kívül senkinek. Na, most gondolkodj el azon, hogy vajon mire van ez a hatalmas kampány a kienemmondom betegség ellen! Mi ellen is kapjuk azt a 'segítőanyagot'?.....Csaxólok. Jaaa....és nem szeretnék összeesküvés elméletekbe bocsátkozni.

Ez az én véleményem, saját tapasztalásom, nem vagyok kvantumtudós, se biológus, se virológus. Csak arra bíztatlak, hogy gondolkodj el, semmi másra. És tégy belátásod szerint. Meditálj rá, kérdezd meg a Vezetőidet, Felsőbb Énedet, Istent, hogy mit súgnak neked erről. Mi az, amit igaznak érez a szíved? És csak jelzem, részesülhetsz az Istenemberré válás folyamatában betegség nélkül is.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, írj hozzászólásba IGENt, és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Ismerem a Teremtő legmagasabb nézőpontjából, hogy mit jelent a felemelkedés.

Lehetséges és biztonságos számomra a felemelkedés folyamata.

Képes vagyok együtt változni az Univerzummal, a Földdel és annak minden létezőjével.

Lehetséges és biztonságos az evolúciós fejlődés, anélkül, hogy ehhez betegséget választanék eszközül.

Tudom milyen érzés együttműködni a testemmel, összedolgozni a legkönnyedebb átalakulás érdekében.

Képes vagyok vállalni a felelősséget saját választásaim felett, anélkül hogy bárkit és vagy Istent hibáztatnám jelen állapotomért.

Elfogadom az Univerzum, a Teremtő támogatását ezekhez a változásokhoz, képes vagyok támogatni a testem ebben a változásban.

Félelem nélkül bízom a testemben, bízom a tökéletes egészségben, az isteni gondviselésben.

Szeretettel,

Kriszti