Föld őrzői vagyunk

2021.04.18

Föld őrzői vagyunk

Mindannyian a Föld őrzői vagyunk. Itt nem csak arra gondolok, hogy óvom a környezetet, nem szemetelek, környezetkímélő mosószereket használok.

Arra gondolok, hogy rajongásig szeretem Őt. Minden hegyét, völgyét, folyóját az utolsó fűszálig.

Ez az imádat bennem ég. A szívemben kapcsolódom, együtt rezdülök Vele.

És ahogyan ráhangolódom a rezgésére, azonnal viszont szeret.

Isteni Földanya átölel, vigasztal, feltölt, gondoskodik rólam. Életet és ételt ad és semmit sem kér cserébe, csak hogy szeressem. Ahogy ráhangolódom, átjár a szeretete, feltölti és megnyitja a csakráimat, megtisztít és megmutatja azokat az ősi képességeket, amik mindig is bennem éltek.

Sejt szinten egy vagyok vele, együtt áramlok minden csepp vizével, együtt szárnyalok minden fuvallatával.

Ehhez a szeretethez az is hozzá tartozik, hogy elfogadó vagyok Vele, elfogadom a változásait az időjárásnak, a folyamatos földtani változásoknak, károgás ás sajnálkozás nélkül. Hiszen Ő is változik minden pillanatban, neki is szüksége van tisztulásra, töltődésre, szeretetre, támogatásra.

Kontinensek süllyedtek el és emelkedtek újak, minden pillanatban mozgásban van, áramlásban. Rettegés helyett szeretet áramoltatok kristály magjába és hálát, amiért itt lehetek. Spirituális létezőként feladatom, hogy ugyanúgy támogatom ezekben a változásokban, ahogyan Ő is támogat engem. Elfogadom ezeket a változásokat félelem nélkül, mély tisztelettel minden létezője felé.

Figyelem a rezdüléseit, sóhajait és ahelyett, hogy fohászkodnék azért, hogy valami ne történjen meg, bíztatom Őt a változásra, biztosítom róla, hogy minden percben bízom benne, és támogatom a döntésében. Megengedő vagyok, ahelyett, hogy akadályoznám a változásban, és Istenhez fohászkodnék, hogy valami ne történjen meg. Ahogyan Ő sem akadályoz meg abban, hogy én változzak, tisztuljak.

Kapcsolódj Vele te is. Hangolódj rá, szeretgesd meg, biztosítsd az elfogadásodról, és engedd meg Neki, hogy a bizalmasod legyen.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor hozzászólásba írj kérlek IGENt, és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Lehetséges és biztonságos kapcsolódnom Földanyával.

Képes vagyok bízni Földanyában.

Tudom milyen érzés elfogadni és tisztelni a Föld változásait félelem érzése nélkül.

Képes vagyok támogató szeretettel kapcsolódni Földanyához.

Tudom milyen érzés Földanya rezgésére hangolódni.

Képes vagyok felismerni Földanya jelzéseit félelem nélkül.

Elfogadom az időjárás szélsőséges változásait is, a neheztelés érzése nélkül.

Képes vagyok megélni az egység érzését Földanyával.


Szeretettel,

Kriszti

Fotó: Pinterest.