Földi leszületésünk indító programja

2022.03.26

Földi leszületésünk indító programja

Mindannyian rendelkezünk egy indító programmal, akkor is, ha ezzel nem vagyunk tisztában. Ez az indító program a fogantatásunktól a világra jövetelünkig tart, és beletartozik az első néhány óra édesanyával.

Ha ez a program valamilyen okból kifolyólag sérül, akkor annak következményét viseljük egész életünkön keresztül.

Ezért meglehetősen fontos, hogy ismerjük ezt az időszakot. Ha van lehetőségünk rá, kérdezzük ki édesanyánkat, ha nincs, akkor mély meditációban fel lehet ezt az időszakot eleveníteni, van lehetőség 'visszaemlékezni'.

Miért fontos ez?

Nem mindegy, hogy szerelemben fogantam, erőszakban, vagy valamilyen elvárás mentén (pl.: régen szocpol, ma CSOK, babaváró stb)

Nem mindegy, hogy magamtól fordultam be irányba, vagy segítettek, természetes úton születtem, vagy császárral, volt-e gátmetszés, volt-e érzéstelenítés.

Nem mindegy, hogy rögtön elvágták-e a köldökzsinórt, vagy hagyták még kicsit hogy a méhlepényből az értékes életerőt, energiát fel tudjam szívni.

Nem mindegy, hogy rögtön elválasztottak anyától, és vittek egy inkubátorba koraszülés esetén vagy maradhattam anyával.

Nem mindegy, hogy szeretettel fogadott, és engedte, hogy kapcsolódjam hozzá, vagy sem, hogy tudott-e táplálni.

Nagyon fontos kérdések ezek, hiszen alapjaiban befolyásolják a hozzáállásunkat mindenhez. Befolyásolja a sikert, a pénzügyeket, a szeretettség érzését, a kapcsolódási képességet, együttműködést, bizalmat, hitet.

A jó hír!

Készíthetsz egy új indító programot. Újra programozható.

Melós kicsit, de elképesztő a nyereség.

Meditációban új programot lehet írni. Mindazokkal az élményekkel, amik a hagyományos szülés jellemzői. Programozható maga az élmény, így felülírhatóak a régi, sérült minták. Már egyetlen alkalom is sokat segít, de ha hajlandó vagy többször beleérezni az élménybe, mindig hozhat fel újabb érzéseket. Én két hétig csináltam, minden reggel 15-20 percig, és minden alkalom más volt.

Az eredmények azonnal érzékelhetőek, teljesen más energia térből kezdtem el teremteni a minden napjaimat. Azonnal, megindult a bőség áramlása, ami idáig akadozó volt. Sokkal együtt érzőbbé váltam, és már van hajlandóságom és bizalmam az együttműködésre.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés és mit jelent együttműködni édesanyámmal, a környezetemmel, a világgal.

Lehetséges és biztonságos az együttműködés Istennel.

Tudom milyen érzés és mit jelent a siker, tudom hogyan legyek sikeres.

Engedem, hogy minden életterületemet átjárja a siker érzése.

Szeretetben fogantam, szeretetben vártak, szeretetben születettem.

Képes vagyok nyitott szívvel kapcsolódni a szeretteimhez, a környezetemhez.

Érdemes és méltó vagyok a környezetem szeretetére.

Tudom, hogy méltó vagyok Isten szeretetére.


Szeretettel,

Kriszti