Ha nem érkezik a drága kis lélek...

2022.01.16

Mik lehetnek az okok, ha nem érkezik a várva várt kis lélek?

Mik lehetnek az akadályozó tényezők? Lelki okok.-Ha nincs meg a döntés anyánál. A valódi döntés, hogy igen, ez a férfi az igazi, neki, tőle szeretnék gyermeket. 

A habozás/vonakodás oka lehet, hogy túlzott elvárásaink vannak, azzal kapcsolatban, hogy milyennek is kellene lenni apuka jelöltnek. Hajlamosak vagyunk a hibakereső üzemmódra, ami nyilván támogatja apuka jelölt teljes elfogadását. 

Ha nincs meg a teljes elfogadás, akkor vonakodni fog az anyai szervezet megtermékenyülni. 

-Ha anya nem érzi magát késznek/képesnek rá. Ha még várna, kicsit élne, valamit még előtte megvalósítana. 

-Ha nem tartja alkalmasnak a testét rá.

-Ha anya férfias hormon állapotban van, ha fiúnak várták, ha a körülményei megkövetelik, hogy parancsoló/irányító férfi energiát követel meg a helyzete.

-Ha nem biztonságos gyermeket a világra hozni, bármilyen örökölt családi minta alapján.

-Ha apajelölt nem hozta meg a döntés, nem biztos benne, hogy jó ötlet, ha nem kész az apaságra, ha képtelennek tartja magát a család fenntartásra. 

-Ha apajelölt nőies hormon állapotban van. 

-Ha apajelölt az édesanyja 'férje' energetikailag. 

-A másik fontos szempont, hogy 'kifutott'-e anya az időből. Leszületésünk előtt eldöntjük már, hogy szeretnénk-e gyermeket, hányat és mikor. Hány éves korunkban szeretnénk gyermeket világra hozni. És ha a mai trendet nézzük, az átlag édesanya, ráérősen vállal gyermeket. ÁÁÁ én ráérek még, előtte legyen meg a biztos egzisztencia, ház, kocsi, stabil munkahely. Aztán hupssz, hirtelen 35 éves, és pánikszerűen szeretne áldott állapotba kerülni. 

Csakhogy, ha leszületése előtt eldöntötte, hogy 24 évesen, 27 évesen és 30 évesen szeretne gyermeket szülni, ezekre az időszakokra meg volt a megállapodás a kis lelkekkel, akkor 35 éves korában már jó eséllyel nincs várakozó lélek, aki szeretne leszületni hozzá. Meghaladta, a kinézett időpontokat, lecsúszott róla. Ilyenkor van, hogy hiába próbálkoznak évekig, átfúvás, mesterséges megtermékenyítés, majd végül lombik. Talán, kezd változni ez a trend mostanában, hála a támogatásoknak. Az az édesanya jelölt könnyebb helyzetben van, aki hajlandó dolgozni magán ilyenkor, nem csak a fizikai síkon, orvosi segítséggel, hanem lelki síkon is megtámogatja a folyamatait. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Lehetséges és biztonságos meghoznom életem legfontosabb döntéseit is könnyedén, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Tudom, hogy mindig van választásom.

Képes vagyok elfogadni azt ami, érkezik, és engedni, ami menni akar.

Engedem a könnyedséget áramolni az életemben, a könnyelműség energiája nélkül.

Képes vagyok nőként, nőies minőségben működni. 

Lehetséges és biztonságos nőies nőként élnem az életemet, anélkül a félelem nélkül, hogy elvesztem az erőmet. 

Lehetséges és biztonságos puha, befogadó, lágy energiákat működtetni az életemben.

Tudom milyen érzés isteni időzítésem szerint élni az életemet, lágyan megengedni Istennek, hogy támogasson életem minden területén.


Szeretettel,

Kriszti