Hálát adok a kegyelemért.

2022.07.03

Hálát adok a KEGYELEMÉRT.

Ha ennek a rezgés szintjét megérzem, nincs kétség, nincs akadály, nem marad más, csak a színtiszta BIZALOM ISTENBEN, a MINDENSÉGBEN. 

KEGYELEM így nagybetűvel. Maga vagyok a kegyelem. Ennek jelentését csak most értettem meg igazán. A teljes biztonságérzet, mindabban, ami folyik körülöttem, mindabban, ami vár rám. Amikor teljes a bizalmam az isteni kapcsolatomban, akkor kétségem sincs afelől, hogy a legjobb dolgok történnek velem. 

Ragyog a szívem és semmi más dolgom nincs, mint rábízni magam az isteni vezettetésre. Isteni sugallat, az egyik legfinomabb érzés, amitől bizsereg a szíved. 100% biztos vagy benne, hogy amit súg, az valóban a legjavadat szolgálja, vagy a legmagasabb jót. 

Nincs szükség tervezésre, vázlatokra, mert egyszerűen azt húzod be a teredbe, amit Isten szán neked, vagy ami a te legmagasabb Önvalód számára evidens. Ez a valódi szent elragadtatottság, ami teljesen új valóságot teremt körülötted. És nem tudsz egyetlen épkézláb imát se kipréselni magadból, egyetlen szó kivételével. 

KÖSZÖNÖM. Köszönöm, hogy itt lehetek, köszönöm, hogy élhetem a hitem, köszönöm, hogy tanú bizonyosságát adhatom, hogy érdemes így élni és egyre hosszabb percekre, órákra lehetek ebben a csodás állapotban. 

De amint elkezdem túl agyalni, a varázslat elillan, pillanatnyi megingás is elég ehhez.Szeretném kihangsúlyozni, hogy ez az állapot nem a 'hurrá optimizmus', nem a csináljunk úgy, mintha. Mert hiába gondolkodom pozitívan, ha közben a tudatalattim mélyén működő önkorlátozó programok szöges ellentétét bizonyítják mindennek. 

Ne gondold, hogy tökéletesnek kell lenni, hiszen azért jöttünk ide a Földre, hogy megtapasztaljuk a földi lét minden aspektusát, de mindez sokkal kellemesebb az isteni kegyelem részeként. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Tudom milyen érzés a Teremtőbe vetett bizalom. 

Tudom hogyan, mi módon bízzak Istenben. 

Engedem, hogy ez a bizalom átjárja minden életterületemet, a veszteségtől való félelem érzése nélkül. 

Tudom milyen érzés és mit jelent a legmagasabb Igazság szerint a kegyelem. 

Képes vagyok az isteni kegyelemben élni a mindennapjaimat. 

Tudom, hogyan bízzak Istenben a kételkedés energiája nélkül.

Képes vagyok bízni isteni kapcsolatomban. 

 Engedem, hogy az isteni tudatosság megnyilvánuljon rajtam keresztül, engedem, hogy tiszta csatornája legyek Istennek. 


Szeretettel,

Kriszti