Hogyan kerülhetek ki a betegség csapdából?

2022.10.24

Hogyan kerülhetek ki a betegség csapdából?

Ha tudatosítom magamban, hogy miért jó élni, már nyert ügyem van. Ha van célom, ami felé húz a Teremtő, és hajlandó vagyok tenni is magamért, a saját, egyéni boldogságomért, akkor valóban az életem igazi nyertese lehetek. Miért mondom ezt? 

Amint elkezdek a szívem vágya felé haladni, megtelik az életem reménnyel, bizakodással. Megindul bennem a felszabadító életenergia. Nem csak csordogál, hanem mint egy megvadult folyó, vad sodrása.

Felszabadítja bennem az állott vizű, posvány önkorlátozó energiákat. És ha megindul bennem ilyetén módon az életenergia a prána csatornákban, megindul az áramlás az eddig belassult nyirok utakban, áramlásba kerül a bennem megrekedt, és tárolt feleslegesnek vélt víz. 

Ezért is fontos, hogy bizakodón merjünk önmagunkért tenni. Fontos, hogy megfűszerezzük életörömmel, hogy képes legyek örömmel élni az életemet.De nagyon nem mindegy hogy élem az örömöt vagy hajszolom. Ha hajszolom, akkor elvárás van rajta, ami kemény energiává teszi az egészet. 

Hiába tudom, hogy a pozitív életszemlélet gyógyít, ugyanakkor lényeges, hogy ezt kényszeresség és erőltetés nélkül tegyük.

A napokban megfigyeltem, hogy mekkora VALÓDI ÖRÖM van egy régi baráttal való találkozásban. Felragyog tőle a szív. 

Az a gyermeki öröm hullámzik át ilyenkor, mint mikor anya a nap vége felé elvitt a játszótérre. Nincs benne kényszeresség, csak felszabadult öröm és megengedés. Hiszen gyermekként nem gondolkodtál azon, hogy milyen lesz a játszótéren játszani a többi a gyerekkel, kétségek nélkül tudtad, hogy ott remekül fogod érezni magad. Nem volt rajta para, hogy lehet, megbántanak, vagy elveszik a játékodat. 

Igazi felszabadultság volt.Na, ezeket az érzéseket lenne jó visszacsempészni a mindennapokba. 

Tudom! Most azt mondod, de hát ott vannak a számlák, a hitel, az állandó nyomás a munkahelyen, hogy a búbánatba csináld?Nyilván ez folyton benne van a térben, de mi volna, ha adnál magadnak felszabadult perceket minden nap. Nevezhetnénk akár JÁTÉKIDŐNEK.

KI LEHETNÉL A FÉLELMEID NÉLKÜL?

Játssz el ezzel a gondolattal! Ha nem kellene aggódnod semmiért, akkor felszabadultan végezhetnéd a dolgaidat. Akár a szokásos kutya sétáltatást, az esti mosogatást, a hétvégi takarítást. Tulajdonképpen ezeket a tevékenységeket is felhasználhatod arra, hogy az aggodalom helyett az örömtelibb gondolatokat választod, nem de?

Ábrándozhatok az unalmas mosogatás alatt arról, amit éppen meg szeretnék valósítani az életemben, ahelyett, hogy szanaszét idegelem magam a problémáimon. És nem a hogyanon, hanem a beleélésen. Beleélve magam adott helyzetbe, amikor éppen élem a megvalósult álmomat. Megfigyelve, hogy milyen érzéseket hoz fel az bennem. 

Ha kellemetlen érzések árasztanak el, akkor máris tudni fogom, hogy van valami akadálya a megvalósulásnak a tudatalattimban. Vagy nem az én utam, nem az én valódi vágyam az.

Ha könnyed, felszabadult és örömteli érzések jönnek, akkor annak a vágynak a megvalósulását nem akadályozod tudat alatt.

Ha ezt napi rutinoddá teszed, garantáltan jobban fogsz aludni és könnyedebbek lesznek a mindennapjaid és nem lesz szükséged többé betegség jelzésekre/figyelmeztetésekre, hogy nem az utadon vagy.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Hajlandó vagyok elengedni azt, hogy az ábrándozás az élet megrontója 

 Képes vagyok a képzelet erejét a vágyaim megvalósításának szolgálatába állítani. 

Engedem, hogy a játékosság energiája része legyen az életemnek. 

Tudom, hogyan éljem meg az örömöt és a felszabadultságot, anélkül a félelem nélkül, hogy meg lesz ennek a böjtje. 

Képes vagyok változtatni a gondolati berögzültségemen. 

 Hajlandó vagyok felszabadítani magamban a nehéz, félelemmel teli energiákat, elengedni jövőtől való félelmeimet. 

Képes vagyok a vélt vagy valós nehézségeimet megoldandó feladatként kezelni. 

 Tudom, hogy minden képesség, kompetencia, erő és bátorság meg van bennem ehhez. 

Szeretettel,

Kriszti