Hogyan lehetünk sikeresek? Mi az elsődleges mintánk?

2021.09.05

Hogyan lehetünk sikeresek? Mi az elsődleges mintánk?

Ha belenyúltak a születésünkbe, sanszos, hogy sehogy, de minimum nehézkesen. Rendkívül fontos, hogy mi a primér mintánk a sikerről. Életünk első siker élménye a születésünk. Persze, ha hagyják, hogy mi érjük el.

A szerencsések közé tartozol, ha természetes úton, módon születtél, ha 'magától' indult meg a szülés. Akkor volt lehetőséged, megtapasztalni, hogy milyen érzés, hogy te hozod meg a döntést, hogy képes vagy önerőből elérni a célod. 

Megtapasztalhattad, hogy milyen érzés megkűzdeni célodért, hogy milyen érzés teljes erőbedobással dolgozni a célodért. A primér mintád az, hogy képes vagy sikerre vinni a célodat, saját döntésből, saját erőből.

Ha valamilyen oknál fogva, megindították a szülést, akkor, ott nem te hoztad meg a döntést. Meghozta valaki más helyetted és még hozzá is segített, hogy elérd a célodat. Ráadásul sürgettek, feltételezve, hogy te nem vagy képes döntést hozni. Lehetsz haragos, mérges, mikor mások hozzák meg a döntéseket helyetted. 

Félhetsz a döntés hozataltól, lehetsz döntésképtelen. Ebben az esetben az elsődleges minta az, hogy más hozza meg helyetted a döntéseket.

Előfordulhat, hogy a születés akadályoztatva volt. Ha elakadtál a szülő csatornában, vagy a nyakad köré tekeredett a köldökzsinór. Ilyenkor előfordulhat, hogy remekül megy a célkitűzés, a megvalósítás, de a célok elérése előtt valami mindig meggátol abban, hogy elérjed, vagy az utolsó pillanatban közbejön valami. Az elsődleges siker mintád itt az, hogy akadályoztatva vagy.

Előfordulhat, hogy anya a szülés előtt megijed, fél a szüléstől, és késleltetné, húzná az időt. Te meghoztad a döntést, de anya nem 'működik együtt'. A céljaid megvalósításában egyedül lehetsz, tapasztalhatod azt, hogy nincs senki, akivel együtt tudnád megvalósítani a vágyott célt. Itt az elsődleges minta az, hogy nincs együttműködési képesség.

Ha anyánál gátmetszést csináltak, hogy védjék az egészségét, és segítsék a szülés folyamatát, itt hozzásegítenek az elsődleges célod megvalósításához. Besegítenek. Itt is kiveszik a képesség hogy önerőből meg tudod oldani a dolgaidat, elérni a céljaidat. Primér minta, hogy segítség kell a célok eléréséhez.

Ezekből a példákból jól látszik, hogy mennyire fontos, hogy milyen körülmények közt születtünk.

Viszont, ha legalább tudatos vagy a korlátaidra, tisztában vagy a mintáddal, akkor tudsz rá készülni, tudatosan hozzásegíteni magadat a sikerhez.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásba írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

-Tudom milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából a siker.

-Lehetséges és biztonságos sikeresnek lenni, az elbukástól való félelem érzése nélkül.

-Tudom, milyen érzés döntést hozni, képes vagyok a döntéshozatalra.

-Képes vagyok elérni a célomat, anélkül, hogy másoktól várnám a megvalósítását.

-Tudom, milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából az együttműködés.

-Lehetséges és biztonságos együttműködni a szüleimmel, a környezetemmel, a világgal.

-Tudom, hogyan engedjem meg a környezetemnek, hogy segítsenek a céljaim megvalósításában, a neheztelés érzése nélkül.

-Tudom, hogyan engedjem meg a Teremtőnek, hogy együttműködjön velem céljaim megvalósításáért.

Szeretettel,

Kriszti