Húsvét misztériuma, mit üzen a feltámadás?

2021.04.04

Mit is ünneplünk valójában húsvétkor?

Miért halt meg Jézus?

Nos, biztos lehetsz benne, hogy nem azért, hogy párás szemmel pillogva, folyton lelkiismeret furdalásban dagonyázva imádkozzunk egy fakeresztre feszített Jézushoz. Direkt kihangsúlyozta, hogy nem kellenek monumentális épületek, nem kellenek bálványok. Az egyház persze ennek szöges ellentettjét hajtotta végre, ahogyan az érdekei kívánták.

Jézus tudta, hogy meg fog halni, benne volt a TERVében. Nem akarta megakadályozni, fájdalom mentesebbé tenni. Úgy élt, és úgy tanult, ahogy bármely földi halandó. Majd úgy halt, mint bárki. És feltámadt, hogy bebizonyítsa, hogy a halál nem létezik. Legalábbis nem abban az értelemben, ahogyan az emberek ezt általában gondolták. Ezzel is azt akarta mutatni, hogy akár erre is képesek lehetünk. Nincs lehetetlen, még a halál feletti győzelem is lehetséges.

Az apokrif szent iratok szerint rengeteget tanult Indiában, megtanulta többek közt a jóga művészetét is. Tudta, hogyan lehet a testet olyan állapotba hozni, hogy az pontosan úgy nézzen ki mintha meghalt volna. A jógának van egy ága, a kumbhaka jóga, aminek segítségével lehet lassítani a szívet akár meg is állítani. Elképesztően mély tudat állapotban, a lélek elhagyja a testet, kapcsolódik a Mindenséggel, majd a jógi, ha úgy dönt, képes rá hogy, vissza irányítsa azt, és újra indítsa a testi funkcióit. És van egy izgalmas mellékhatása ennek, mégpedig, hogy a test felforrósodik, mikor visszatér a lélek. Ezt a forróságot, képesek a jógik tudatosan is előidézni, képesek meztelenül, meditálni órákon át, hóban, fagyban. Már megint ez a huncut forróság...

Csak jelzem, hogy a bibliai leírásokban az szerepel, hogy Jézus, feltámadása után olyan forró volt, hogy nem engedte, hogy Mária Magdolna megérintse, nehogy megsérüljön.

Jézus azt mondta, hogy ugyanazokra lesztek képesek, mint én, ha nem nagyobbakra. És a végeredmény szempontjából majdnem teljesen mindegy, hogy Jézus a hagyományos értelemben véve támadt fel vagy ő volt a világ legnagyszerűbb mágusa, mentalistája, jógija. A tanítás az, hogy KÉPES vagy rá, ha akarod, ha szándékodban áll, ha teszel érte. Felkínálja az öröklétet, megmutatja, hogy megvalósítható.

El tudod ezt képzelni? Mert én igen.

Ha megérkezik ennek a misztériumnak a megértése, eltűnik a félelem. Ha nincs halál, miért félnénk a betegségektől vagy a haláltól!? Tudom, ez erősen hangzik. De amint megérkezik ennek az igazsága, és képes a tudatod feldolgozni, ez által megérkezik egy semleges gondolat minta. Az érzelmi hullám vasút fölé tudsz majd emelkedni, ami nem érzéketlenséget fog eredményezni, hanem rendíthetetlenséget, magabiztosságot, félelem mentességet. És ebben a semleges állapotban a fejlődésed turbó fokozatra kapcsolhatod, beindulnak az öngyógyító folyamatok, akár meg is fiatalodhatsz.

Az én olvasatomban ezt ünnepeljük húsvétkor. A félelem mentességet.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd, kérlek hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Ismerem a Teremtő legmagasabb nézőpontjából, hogy mit jelent a hallhatatlanság.

Tudom mit jelent az örök élet.

Képes vagyok ünnepelni az életet, képes vagyok bízni abban, hogy az élet a legjobbat tartogatja/szánja nekem.

Tudom, hogy életem minden eseménye a saját fejlődésemet szolgálja.

Tudom milyen érzés félelem mentesen élni az életemet.

Lehetséges és biztonságos beengedni az életembe a semleges gondolat mintát.

Képes vagyok életem eseményeit egy kiegyensúlyozott, semleges állapotból szemlélni.

Szeretem az életet, szeretem az életemet. 

Szeretettel,

Kriszti