Isteni időzítés

2021.08.20

Mit is jelent az isteni időzítésem szerint élni az életem?


A legnagyobb ellensége az isteni időzítésnek a TÜRELMETLENSÉG.

Kezdjük azzal, hogy mi tartja tőlünk távol az isteni időzítésünket?

Amikor erőltetjük a céljaink megvalósulását. Amikor szinte erőszakot követünk el magunkon, annak érdekében, hogy alakuljon a vágyott terv, viszont ez, mint valami púpos gyerek a prés alatt történetté válik. És semmi se úgy alakul, ahogy szeretnénk.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy miután kitűzzük a célunkat, eszement tempóban elkezdünk dolgozni a megvalósításán. Mert, ugye az a mondás járja, hogy csak akkor megy a szekér, ha tolják.

Tulajdonképpen ez így is van, ugyanakkor nem mindegy, hogy full erőből toljuk azt a szekeret, ne adj'Isten tök egyedül, vagy van hajlandóságunk azért közben figyelni az érkező jelzéseket és elfogadni az érkező segítséget. 

Mert bizony nem mindegy, hogy adott célod, terved vajon harmóniában van-e az életcéloddal, a TERVEDDEL, az isteni időzítéseddel.

Lássuk be, nagyon nem mindegy hogy akarom, hogy megvalósuljon adott célom, vagy megengedem, hogy a Teremtő támogatása átjárja adott célomat/tervemet.

Nézzük meg a másik végletet. Amikor csak várjuk a csodát, de nem teszünk semmit. A türelem álarca mögé rejtett tétlenségnél nem sok rosszabb van, amivel akadályozhatjuk a terveink megvalósulását. 

Ha abban bízunk, hogy valami isteni csoda folytán, teljes tétlenségben, de valahogy megvalósulnak a vágyaink. Szép a teljes bizalom Isten felé, elképesztő nagy erő, ellenben a céljaink megvalósításához azért szükség van konstruktív tettekre is. Tennünk kell azért, hogy meginduljon valamerre az energia.


Akkor mi volna a célravezető módszer?


Ha már meg van a célunk, hívjuk be Istent a 'projektbe'. Engedjük meg, hogy feltöltse szeretettel és áldással a munkánkat! Engedjük meg, hogy megérkezzenek a motivációk, az apró jelek, a finom terelgetések! Engedjük meg, hogy áldás legyen a tevékenységünkön! Ha valami épp nem megy, korántsem biztos, hogy azért nem megy, mert rossz a terv. 

Lehetséges, hogy egy jobb megvalósítási mód jelenik meg a térben 1 hónap múlva. Ugyanakkor, ha ezerrel toljuk azt a szekeret, minden erőnket, energiánkat beleadva, megvalósulhat a vágyott cél, de könnyen lehet, hogy 1 hónappal később megérkezik az a hozzájárulás, aminek segítségével töredék energia befektetéssel érjük el, amit szeretnénk.

Ha elakadást tapasztalunk vagy megrekedést, mindig gondoljuk át, hogy vajon, miért vagyunk parkoló pályára állítva? Fontos, hogy milyen nézőpontból tesszük fel a kérdést! Nyavalygunk, vekengünk az önsajnálatban, önostorozásban, hogy biztosan mi vagyunk a hibásak, vagy feltesszük a legfontosabb kérdést?


Hogyan szolgál ez a helyzet engem?


Engedjük be az isteni időzítést az életünkbe! Általa bizalommal telik meg az életünk és akkor minden a legjobbkor történik, a legmegfelelőbb módon, ha engedjük.


Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásba írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom mit jelent a Teremtő legmagasabb nézőpontjából az isteni időzítés.

Tudom, hogyan éljem az életemet az isteni időzítéssel harmóniában.

Tudom, milyen érzés az isteni időzítésem szerint élni az életemet.

Képes vagyok konstruktívan tenni a céljaim megvalósításáért, az erőlködés energiája nélkül.

Tudom, hogyan legyek szemfüles, a Teremtő szelíd, figyelmeztető hangjára.

Képes vagyok türelmesen kivárni a legmegfelelőbb pillanatot, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Lehetséges és biztonságos behívni a Teremtőt a vágyaim megvalósításának terébe.

Képes vagyok megbízni Istenben, hogy a számomra legtámogatóbb energiákat gördíti elém.

Tudom, hogy minden a legjobb/legmegfelelőbb módon és időben történik.

Szeretettel,

Kriszti