Útmutató Istenhez

2021.10.20

Utam Istenhez!

A spirituális beállítottságú emberek többsége hallott már a felemelkedésről. Egy időben azt hittem, hogy ez valami drasztikus történés lesz az életemben, majdnem, mint egy kis halál. Azt gondoltam, hogy távozom ebből a dimenzióból, ha megtörténik a felemelkedés. Természetesen hozott magával számos félelmet ez az elképzelés. Mi lesz akkor, hová távozom, mi lesz a szeretteimmel? Mit hisznek majd, hogy hová tűntem... Csak úgy kavarogtak bennem a kusza gondolatok. És valljuk be, nem annyira építő jellegű, hogy bokáig fo..m magam a vágyott állapot következményitől. Amennyire bevonzanám, legalább annyira tolom is el magamtól a félelmeimmel. Ergo, kizárt dolog, hogy összejöjjön. Hiába való kapálódzásnak tűnik, bármi, amit teszek a felemelkedés folyamatáért.

Valójában nem fogok eltűnni, nem távozom egy másik dimenzióba, és még véletlen sem kell itt hagynom a szeretteimet ahhoz, hogy közelebb kerülhessek Istenhez. A felemelkedés egy hosszabb folyamat, nem csettintésre történik.

Eleinte csak gyakrabban veszem észre, hogy csodaszép a természet, észlelem, hogy milyen hatással van ez a fizikai testemre. Észreveszem, hogy feltöltődik a testem és a lelkem is egy sétától a természetben. Észlelem a különbséget a közérzetemen. Észlelem, hogy több energiám van, kiegyensúlyozottabb vagyok, magasabb a rezgésszintem, a megszokotthoz képest. Elkezdem tudatosan keresni ezt az érzést, ezt az állapotot. Ha ebben az állapotban vagyok, könnyebben vonzom be az életembe a vágyott helyzeteket, embereket. Egyre egészségesebb a testem, elkerülnek a betegségek, vagy ha mégis belefutok, akkor sokkal gyorsabban gyógyulok, mint eddig, vagy bele sem esem annyira amennyire szoktam. Érzem, hogy kerülget a nátha, de nem tör ki rajtam, mert az immunrendszerem hatékonyan működik.

Olyan zenéket kezdek hallgatni, ami a szívemet gyönyörködteti, ez is hatásosan emeli a rezgésszintet. Tudatosan keresem Istent, elolvasok mindent is, ami csak fellelhető RÓLA. Aztán rájövök, hogy elég csak becsuknom a szemem, hogy kapcsolódjam VELE.

Na, innentől kezdve nincs megállás. Elkezdem felfedezni a belső szépségemet, azt a csodát, aki vagyok odabenn. Tudom, hogy jó úton járok, hogy szépen haladok. Naná, hogy itt már a környezetem is észre fogja venni, hogy megváltoztam. Eh...leszek itt szédült liba, holdkóros, agy mosott. Ez picit kellemetlen, de kitartok, mert tudom, hogy nem sokára jobb lesz. A fizikai testem is elkezd változni, aktiválódik a DNS-em, az agyamban újabb idegpályák fognak aktiválódni, lesz néhány kellemetlenség. Szédülés, gyakori fejfájás, megváltozhatnak az étkezési szokásaim. Egyszer csak azon kapom magam, hogy nem kívánom a pizza mellé a sört, sőt a húst sem kívánom már. Egyre tisztább energiájú ételek felé kezdek vonzódni. Elkezd feltisztulni a szervezetem az eddigi felhalmozott méreganyagoktól. Aztán azon kapom, hogy elkezd feltisztulni a környezetem is, nagyobb igényem lesz a rendre magam körül, és nem csak a lakásban, hanem a kapcsolataim terén is. Lassan elkopnak mellőlem a nem igaz kapcsolódásaim és helyüket felváltják a tiszta szívű, örömteli kapcsolatok.

Már nem csak belső világomat látom csuda szépnek, hanem magamat is elkezdem értékelni. Leválasztom magamról mindazokat a téves elvárásaimat, amelyeket a környezetem vagy a média tolt rám. Elégedett leszek azzal, amit a tükörben látok, már nem akarom pálcikára fogyasztani magam a legtrendibb diétákkal, csuda bogyókkal. Jó léteznem kívül-belül. Mindennapi igényem, hogy meditáljak. Mindenfélét, csak zene, vezetett, szimpla ellazulás, varázslat. Fények jelennek meg körülöttem, angyalok, égi segítők. Nem kell hívni őket, nem kell könyörögni a segítségükért, ők egyszerűen jelen lesznek. A magas rezgésszintem teszi lehetővé, hogy kapcsolódjanak hozzám. Aztán már nem csak meditációban, hanem alvás közben is ott nyüzsögnek körülöttem a segítőim. Segítenek a változásban, a folyamataimban.

Aktiválódnak a képességeim, többet látok, többet hallok, és többet érzek, mint eddig. Megérzem az eseményeket, tudom, hogy a kérdéses helyzetekben mit kell tennem. Kezdem észrevenni az automatizált mintáimat, családi 'csomagjaimat'. Egyre többet tanulok önmagamról. Felismerem, hogy mit miért teszek, adott helyzetnek milyen előnye van az életemben. Tudatos, határozott döntéssel felszámolhatom ezeket. Meditációban egyre határozottabban kapcsolódom az Önvalómhoz, egyre inkább képes vagyok behúzni ezt a magas energiát a minden napi életembe. Kérem Önvalóm útmutatását, hogyan tudom az életemet örömtelibb irányba terelni.

Lesznek buktatók, nem csak a cukormázas flow. Vissza-vissza rángatnak a földi valóságba. A párom morgása, hogy már megint melyik bolygón járok, a munkahelyen az ügyes bajos dolgok, a háztartás, a panaszkodó szomszéd. De este becsukom a szemem, és a napi nyűgöt felküldöm Istennek, és néhány perc múlva újra magas lesz a rezgésszintem.

Ahogy aktiválódik a DNS-em, egyre aktívabbak lesznek a teremtéseim, egyre gyorsabban manifesztálódnak a gondolataim. Jobb odafigyelni, mert villám gyorsan behúzom az aggodalmaimat is. Szemfüles vagyok ezekre, pf... elég gyakran kell nap közben is a Teremtő fényébe küldenem ezeket. De így legalább nem rontom el a napom, felesleges kattogással. És egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy nyugalom van és béke körülöttem. Én teremtem ezt a nyugalmat és békét, és nem kellett hozzá senkit sem 'megtéríteni' egyszerűen elég a jelenlétem. Rájövök arra, hogy én magam vagyok ez a nyugalom és béke. Rájövök arra, hogy teljes lényem SZERETET.

Itt újabb buktatók jöhetnek. Jah, ha én magam vagyok a szeretet, és ilyen magasan rezgek, akkor biza olyan vagyok, mint Isten. Én vagyok Isten. Hűha. Valójában igen, de mégsem. A teljes istenségemet valójában akkor tudom megtapasztalni, ha fölé tudok emelkedni az EGO-nak. Amikor nincs félelem, kételkedés, játszmák, féltékenység, harag, kishitűség. Amikor csak a szeretet van, akkor tudom megtapasztalni önmagamban Istent. Lehet csak pillanatokra, de az maga a Mennyország. Olyankor egy vagyok VELE, egy vagyok az Univerzummal, egy vagyok a csillagokkal, egy vagyok a dühös a szomszéddal is. Érzem őt, megértem őt. Ő is szeretet, csak eltérített szeretet. Látom a 'hibáit', amelyek már nem hibának tűnnek, hanem egyéni folyamatoknak, az Isten felé vezető úton. Apró buktatóknak, amelyeket megugorva egyre közelebb kerül a valódi szeretet állapothoz.

Ezt a magas állapotot tartom egész nap, egyre ritkábban kiesve a harmóniából. Egyre gyakrabban vagyok a mennyország állapotában, nem elszállva, hanem felismerve, hogy földi síkon teremtem a saját Mennyországomat az itt és mostban.

Ráeszmélve, hogy ezért jöttem ide, hogy sok millió társammal együtt tegyem ezt, megteremtve a földi a Mennyországot, példát mutatva azoknak akik, még nem ismerik a hogyant.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek, hozzászólásba írj IGENt, és tanúsítom a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Képes vagyok a jövőtől való félelem érzése nélkül fejlődni.

Lehetséges és biztonságos türelmesnek lennem saját magammal.

Tudom, hogy van elég időm.

Van elég időm arra, hogy megfejlődjem mindazt, amit szeretnék, anélkül a félelem nélkül, hogy lemaradok valamiről.

Tudom, hogy Isten támogat engem a folyamataimban.

Tudom, milyen érzés itt a földi síkon megteremteni a Mennyországot.

Képes vagyok, életem minden területén megteremteni a harmóniát.

Lehetséges és biztonságos példát mutatni a környezetemnek, anélkül, hogy rájuk akarnám erőltetni a nézőpontjaimat, anélkül hogy ezt veszteségként élném meg. 


Szeretettel,

Kriszti