Kontroll mánia

2023.10.05

Tudjátok, vannak azok az emberek, akik egész életükben azzal szórakoztatják magukat, hogy másokkal foglalkoznak…Folyamatos kontrollt tartva, irányítanak, manipulálnak. Érzelmileg terrorizálnak, bántalmaznak.

Mentségére pufogtatja üres frázisait: 

- Csak aggódom érted, Csak a javadat akarom.

- Neked jobb lenne, ha ezt, vagy azt csinálnál.

- Nem így kellene csinálnod, szerintem emígy.

- Ugye megmondtam, hogy hallgatnod kéne rám.

- Nem is figyelsz rám, nem szeretsz. 

- Én csak veled tudok enni, inni, aludni, üríteni.

Azt hiszi, hogy az a gondoskodás, hogy mindent megteremt a szeretteinek, kiteszi szívét-lelkét, megmondja, hogy A vagy B, még az ételt is előrágja, nehogy megakadjon. 

Manipulatív szavai tőrként szúrnak szíven. Megbéklyóz, lebénít.

Aztán a kedves szerettei teljesen jogosan, ellenkeznek. 

Ki szereti, ha lenyomják a torkán az előemésztett 'táplálékot'. 

Megmondják neki, hogy A-t vagy B-t válassza. 

Eredmény: vérig sértődik, és aztán emészti magát. Magányában is azon dödögve, hogy feláldozta magát a szeretteiért, hogy nem ezt érdemli. 

És a legrosszabb, hogy fogalma sincs róla, hogy energetikailag mit tesz a családjával és saját magával. A családot folyamatos ellenállásra készteti, főként az erősebb jellemű tagokat. A gyengébbeket pedig durván elnyomja, extrém módon lerabolva az energiájukat. 

Tipikus energia vámpír az ilyen. A jó szándék mentén, mindenkit megnyomorít maga körül. Ha csak néhány órát tesz tönkre egy ilyen manipulátor, azzal is befolyásolja a környezetét. Megtöri az erejüket, kiveszi a lendületet és a teremtő energiát, akár napokra is taccsra vághat energetikailag. 

Majdnem olyan ez, mintha megátkozná a saját családját. Aki elszenvedi ezt, annál jellemző az elhízás, önértékelés zavar, nehezen tudja megvalósítani a céljait, párkapcsolatában áldozattá válhat. 

A rossz hírem az, hogy egyszer visszanyal a fagyi. Valaki előbb utóbb rámegy.Valamilyen egészségügyi probléma töri meg az érzelmi terroristákat. Csak győzze kivárni a család. Ha túl sokáig várnak, mást is megbetegíthet. Jellemzően azt, aki igazán hagyja magát elnyomni. 

Mit lehet tenni?

Ne engedd, hogy lekenyerezzen, ne tartozz ilyen embernek. Ezeken keresztül tud a leginkább befolyásolni. Nem könnyű nemet mondani, de nem lehetetlen.

Szembesítsd vele, hogy mit tesz! Keressen szakembert, akiben megbízik. Építse fel a saját önbecsülését, önértékelését. Tanulja meg szeretni önmagát. Keressen célt magának, ami húzza előre, ami örömmel tölti el, amivel jó érzés foglalkozni, amiben megélheti a siker élményét. 

Ha nincs bátorságod szembesíteni, MENEKÜLJ! Vagy keress te egy szakembert, akinek a segítségével felhozhatod magad annyira, hogy képes leszel meghúzni a határaidat.

Technikai tanács:

1, Tanúsíts magad köré fényes védelmi 'búrát', amiről lepattannak a pszichikai támadások! 

2, Vágd le magadról energetikailag! 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek, hozzászólásban írj IGENt és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

 Lehetséges és biztonságos meghúzni a határaimat. 

Tudom, hogyan mondjak NEMet, ha nemet akarok, a veszteségtől való félelem érzése nélkül. 

Ismerem a saját értékeimet, elég fontos vagyok saját magamnak, anélkül is, hogy mástól várnám a bizonyítást. Képes vagyok kiállni magamért. 

Tudom, hogyan képviseljem a saját érdekeimet. 

Tudom, hogyan éljem a mindennapjaimat áldozat szerep nélkül. 

Elég erős és bátor vagyok, hogy megálljt parancsoljak a 'bántalmazóknak'. 

Tudom, milyen érzés teljesen védettnek/áthatolhatatlannak lenni a bántalmazó energiáknak.

Szeretettel,

Kriszti