Leválasztanád a legsötétebb oldaladat?

2022.01.16

Leválasztanád a legsötétebb énedet? Kérlek, ne tedd!

Ne ringassuk magunkat abba az álszent elképzelésbe, hogy nekünk biza nincs sötét részünk/oldalunk. VAN, mindenkinek. Tetszik/nem tetszik, ez van.

A kérdés, hogy mit teszünk vele? Ha nekem van egy olyan elképzelésem/hitrendszerem, hogy nekem igazán szerénynek kell lennem, hogy csak akkor kerülhetek közel Istenhez, ha szerény, 'tiszta', szeretetteljes, alázatos, önfeladó vagyok. És ha önző vagyok, akaratos, hatalmaskodó, erőszakos, akkor kiűzetek a paradicsomból, Isten kegyelméből.

Nos, ez nem igazán szolgáló elképzelés. Hajlamosak vagyunk, ezeket a negatívnak vélt én részeket elnyomni ne adj'Isten leválasztani. 

Mi történik ilyenkor?

Jó ideig mehet ez tünetelés nélkül. De egyszer ki fog ütközni. Valahol nyomni fog, esetleg valamilyen testi tünetet is produkálhat. Jobb a kisebb jelekre már figyelmesnek lenni, mint megvárni, hogy valamilyen betegség által kényszerüljünk az elmélyedésre önmagunkba. Érdemes megvizsgálni, hogy mely tulajdonságainkkal akarunk leszámolni. Mik azok, amiket jó alaposan elrejtenénk a szőnyeg alá. 

Ha nehezen megy ez az önvizsgálat, akkor van egy tanácsom.

Figyeld a környezeted! Remek tükör. Mi idegesít az emberekben, milyen tulajdonságokra pöccensz? Mi az, amit egyáltalán nem bírsz elviselni a másikban, amit elfogadhatatlannak tartasz? Na, ezeket a tulajdonságokat kezdd el megkeresni önmagadban, mert hidd el, ott vannak. 

Vizsgáld meg, milyen érzés, ha ezekkel a tulajdonságokkal képzeled el magadat? Mennyire nyom, bosszant? Miért bosszant? Mitől tart távol téged ez a tulajdonság? Mi történne, ha ilyen lennél? Kinek nem tetszene ez? Hogyan reagálna? Számolj le azokkal a hitrendszerekkel, amik végett leválasztandónak ítélted meg ezeket a tulajdonságokat. És kezdd el megszeretni magadban azt az éned amelyik, ezzel a negatív tulajdonsággal rendelkezik. 

Elutasítás helyett fogadd el őt, olyannak amilyen. Engedd meg magadnak, hogy ezekkel az elutasított részeiddel is harmóniába kerülhessél. Szeresd/forraszd egységbe, önmagadba minden aspektusod. Hiszen nem a bomlasztás, a szétválasztás a visz közel az egységhez/Istenhez, hanem a Feltétel Nélküli Szeretetben történő teljes elfogadása önmagunknak. 

Rendkívül 'támogató' energiák vannak most ehhez a Nap-Plútó együttállás okán. Megvilágításra kerülnek a sötét oldalaink most. Ne állj ellen! Ne küzdj ellene! Ha szenvedni kell valamiért, akkor engedd meg magadnak azt a kis szenvedést, nézd meg, hogy mi van mögötte, miért kell? Mi az, amit teljes mértékben elfojtasz magadban?

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd a letöltéseket, hozzászólásban kérlek, írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Képes vagyok szembenézni a legsötétebb oldalammal, anélkül, hogy kirekeszteném vagy elutasítanám.

Engedem, hogy a negatívnak vélt tulajdonságaim megmutassák magukat.

Képes vagyok elfogadni a negatívnak vélt aspektusaimat/lélekrészeimet.

Lehetséges és biztonságos ezeket elfogadni a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Tudom, hogy Isten ezekkel együtt is szeret/elfogad.

Képes vagyok fizikai tünetelés nélkül is elfogadni a sötétebbiknek vélt oldalam.

Meg van minden eszközöm/képességem/bátorságom ahhoz, hogy egybe szeressem minden aspektusomat. 

Tudom mit jelent a Teremtő legmagasabb igazsága szerint az egység itt a földi síkon is.


Szeretettel,

Kriszti