Önazonosság - létezés az Önvalóból

2021.10.07

Önazonosság- Az Önvaló igazságának fontossága?

Évtizedeken át tartó fejlődés, tanulás alakítja a meggyőződésünket önmagunkról. Hatással van rá a szülői minta, az iskolák, a barátok, a párkapcsolat, a munka és még sorolhatnám.

Hatékonyság, könnyed teremtések, örömteli élet, boldog kiegyensúlyozott párkapcsolat lehet az eredménye annak, ha valaki önazonos. Ismeri a valódi vágyait, a saját útját járja másoké helyett, nem dől be mindenféle ostoba elvárásnak. Már nem akar megfelelni mások elvárásainak, és nem hiszi, hogy szerepeket kell eljátszania azért, hogy elfogadják és szeressék. Tudja, hogy mit akar, és azt is, hogy mik azok az eszközök, amik számára elfogadhatóak, a megvalósításhoz. Képes kiállni önmagáért, képes kiállni az igazáért, a SAJÁTJÁÉRT.

 Ha erőszakot kell vennem magamon, hogy minden nap trendi legyek, top smink, top körmök, top frizura, menő ruhák, miközben feszengek benne, és nem érzem komfortosnak magam ebben, akkor az nem önazonos. Ha szét hajtom magam az edzésekkel, csak azért, hogy penge testem legyen, mert azt gondolom, hogy csak akkor lehetek népszerű a másik nem számára, ha modellalkatom van. A szépészeti beavatkozásokat már ne is említsem. 

Nincs ezzel baj, de ha magadra ismersz, azért érdemes önvizsgálatot tartani, feltenni néhány kérdést. Hogy ez engem valóban boldoggá tesz, vagy az tesz boldoggá, amit a visszajelzésekből kapok? Mennyire függök ezektől? Ne érts félre! Nem az igénytelenség mellett kampányolok, csak hol vagyok én ez mögött? Ki vagyok én ez mögött? Mi az én valódi örömöm, boldogságom?

Ha utálom a munkám, ha frusztrál, ha döcögősen megy, ha örömtelen vagy sikertelen, de erőltetem, akkor abban megint csak nem vagyok önazonos. Nem az enyém. A kérdés az, hogy miért azt a munkát választottam, ki vagy mi befolyásolta a döntésemet? Miért maradok benne, miért hiszem el, hogy nem lehet, vagy nem tudok változtatni?

Kinek a vágya volt az iskolám, a szakmám, hogy milyen házban élek, milyen körülményeket teremtek magam körül. A céljaim az enyémek-e, vagy valamelyik szülőé. Dolgozhatok-e saját célért?

Érdemes megvizsgálni, hogy mi a legbelsőbb Önvalómból a vágyam? Milyen vagyok valójában? Ismerem-e az Önvalómat? A valódi értékeimet? Mi tesz valóban boldoggá? Mit tartok valódi értéknek az életemben?

Aki kapcsolódik az Önvalójához, az tudja, hogy mik a valódi értékei, nem akar hamis ideál képeknek megfelelni. Nála helyére kerülnek a dolgok, felismeri, hogy mit miért tesz. Felismeri a valódi vágyait. 

Hogyan tudok kapcsolódni az Önvalóhoz?Meditációban. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha már képes vagy picit is lecsendesíteni az elmédet és befelé figyelni, nyert ügyed van. Fordíts néhány percet rá minden nap! Hogy egyre örömtelibbé tudjad alaktani az életedet.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, írj hozzászólásba IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés kapcsolódni az Önvalómhoz.

Tudom, hogyan kapcsolódjam az Önvalómhoz.

Tudom milyen érzés különbséget tenni az EGO hangja és az Önvalóm hangja között.

Tudom, milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából önazonosnak lenni.

Lehetséges és biztonságos önazonosnak lenni, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Képes vagyok felismerni/elismerni valódi értékeimet.Képes vagyok különbséget tenni mások elvárása és a saját elvárásom között.

Tudom, hogyan éljem az életemet anélkül, hogy mások elvárásainak akarnék megfelelni.


Szeretettel,

Kriszti