Őrizd a belső békédet!

2022.02.28

Őrizd a belső békédet, hogy a környezeted visszatükrözhesse.

Huhh, tudom, hogy ez nem egyszerű most. Minden honnan ömlik ránk a háború rettenete. Teljes mértékben együtt érzek, szörnyű, ami a szomszédban történik.De, nem engedhetem, hogy ez az együttérzés olyan mély legyen, hogy a megrendültség okán elszökjön belőlem a stabilitás, elillanjon a magas rezgésszint. 

Önzőnek tűnik, de hidd el, hogy ez nem az. Ugyanis, ha engedem, hogy a megrendültség elhatalmasodjon rajtam, akkor összerezgek a helyzettel, összerezgek az áldozat szereppel, azonosulok az ott élők tragédiájával. És máris huss, a magas rezgésszintnek. 

Nem tehetem. Ezzel nem segítek senkinek. Csak beleállok abba, amit elterveztek. Engedem, hogy lerabolják a rezgésszintemet, erőmet. Aztán nem tudom, miért vagyok, csalódott, haragos, kötekedő.Ha beleállok a háború energiájába, háborgás háborgást szül, feszültség, feszültséget.

Ne engedd be a teredbe hibáztatás energiáját, ki tehet róla, miért csinálja, találgatásokat. Hidd el a médiának nem érdeke képviselni az igazságot, azt mutatják, amitől megrendülhetsz, retteghetsz, háboroghatsz vagy sajnálkozhatsz. Mindezek lecsapolnak. 

Kapcsold ki a tévét, hallgass lélekemelő zenéket, fényesítsd magad meditációban. Használd az ima erejét, adj hálát a békéért! Válaszd le magadról a 'huhogókat'! Kérd az angyalok segítségét, kérd, hogy támogassák az ott élőket, és a béke megvalósulását. 

Tudom, hogy nehéz semleges energiában lenni, nehéz őrizni a Fényt, az Egyensúlyt, a Harmóniát. De most ez a feladat. Tartani a teret, magabiztosan tartani magunk körül a szeretetet, békét és nyugalmat. És ez nem érzéketlenséget jelent. Hanem az önmagam energia terének őrzését. Én ezzel tudok segíteni. Tartom a teret, a Fényt, sugárzom a szeretet. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom, hogyan őrizzem meg a belső egyensúlyomat.

Képes vagyok magasan tartani a rezgésszintemet.

Képes vagyok együtt érezni a sajnálkozás és az azonosulás energiája nélkül. 

Tudom, hogyan működtessem a mindennapjaimban Önvalóm békéjét, nyugalmát és szeretetét. 

Engedem, hogy ez az energia átjárja életem valamennyi területét. 

Képes vagyok Feltétel Nélküli Szeretettel békét teremteni magam körül.

Lehetséges és biztonságos ítélkezés mentesen szemlélnem a világ eseményeit.

Bízom a legmagasabb Igazságban, bízom Istenben.


Szeretettel,

Sági Kriszti 

ThetaHealing® instruktor/konzulens

Kép: Pixabay.