Spirituális védelem

2021.08.29


Égi védelem, avagy mit is jelent védettnek lenni?

Mikor van szükség védelemre? Mi ellen szeretnénk védelmet?
Hú, ez bizony egy nagyon összetett és megosztó téma. Hiszen, amennyiben szükségünk van védelemre, akkor nyilván van mitől félni. Na, már most, ha van mitől félni, akkor bizony félünk is. És ha félünk, akkor már nincs elég magasan a rezgésszintünk ahhoz, hogy alapvetően biztonságban érezzük magunkat. Ergo pörgetünk egy ördögi kört, amiből kikerülni nem olyan egyszerű.

Márpedig hidd el nekem, nem azért jöttünk erre a Föld nevű 'játszótérre', hogy folytonos félelem energiában dagonyázzunk.
Azt mondják, hogy minden érzésnek meg van az ellentét párja. A spirituális fejlődésünk útján ezeket kell megugorjuk, hogy egy-egy újabb erényt elsajátítsunk. A teljesség igénye nélkül: közöny-empátia, elutasítás-elfogadás, bánat-öröm, bizonytalanság-magabiztosság, félelem-szeretet.
Amikor ezeket megfejlődjük, lépünk egyet azon a spiri létrán, emelkedik a rezgésszintünk, növekszik a boldogság faktor az életünkben.

Térjünk vissza a mai mumusra, a félelemre, hiszen akkor van szükség védelemre, ha van mitől félni.
Gyakorlatilag ebben az esetben szinte mindegy is, hogy mitől. Akármerre nézünk, mindenhonnan mumusok kacsintgatnak ránk.
Félünk attól, hogy elveszítünk valamit vagy valakit, félünk attól, hogy kapunk valamit, bármilyen nyavalyát, félünk attól, hogy valami történik velünk. Sajnos erre vagyunk programozva.

De a jó hírem, hogy ahogy hajlandóak vagyunk ránézni arra, hogy mivel szolgál engem ez a félelem, mi ennek a legnagyobb előnye számomra, onnantól kezdve kihúzzuk a félelem 'méregfogát'😉Azt szükséges megvizsgálni, hogy miért félünk. Mi a félelem beindítója. Miért érezzük szükségét a védelem behívásának?

Spirituális védelem alatt általánosságban azt értjük, hogy angyaloktól, égi segítőktől kérünk védelmet, imádkozunk Istenhez. Mit feltételez ez rólunk? Azt, hogy mi olyan kicsik, gyengék, erőtlenek vagyunk, és olyan elképesztő veszélyben vagyunk, hogy a biztonságérzetünkhöz égi védelem szükségeltetik. Ha ebből a perspektívából nézzük, ez azért elég sz@rul hangzik, ugye?

Nyilván a szeretet lényeknek is meg van az ellentétpárjuk. De ha folyton azzal az oldallal foglalkozunk, akkor annak az energiája fog ránk hatni. Tetszik, nem tetszik, amit ventilálsz magad körül, az az energia hat rád. No, nem azt mondom, hogy legyél Buddha, és soha semmitől nem kell tartanod, mert emberi világunkba sok minden belefér, nem minden csillámpónis babzsúr, de ha választanom kellene, akkor én inkább Buddha lennék.

Hogyan érezhetjük akkor magunkat biztonságban?Nem fogok újat mondani... Emeljük a rezgésszintünket, meditáljunk, keressük az élet szépségét mindenben, olyan tevékenységet folytassunk, ami örömmel tölt el minket. 

A lényeg, hogy beengedjük a szívünkbe azt a finom, bizsergető érzést. Hagyjuk ott bent működésbe lépni. Ha öröm ér, valóban örüljünk neki, ne azt keressük, hogy hol van a 'bibi'.

Ha sikerül megemelni a rezgésszintünket, több szeretetet leszünk képesek működtetni az életünkben, és esetünkben ugye a szeretet a félelem energia ellentét párja, és így fokozatosan képesek leszünk ezt hatástalanítani az életünkben.
És azzal, hogy magasabb a rezgésszintünk, egyre inkább áthatolhatatlanok leszünk a negatív energiáknak, entitásoknak. Egyre inkább védettek leszünk, és ez már saját erőnkből fakad, nem az égi védelemtől várt segítségtől.

Hiszen nagyon nem mindegy, hogy a biztonságunk hiány teréből próbáljuk kicsikarni a védelmet, az angyalokhoz intézett könyörgés által, vagy bízunk isteni erőnkben, és komolyan vesszük azt, hogy Isten társteremtőinkét vagyunk olyan hatalmasak, hogy képesek vagyunk megvédeni magunkat.😇

Ma is hoztam ehhez pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásba írj IGENt, és a Thetahealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.


😇Tudom milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából biztonságban lenni,

tudom, hogyan érezzem magam biztonságban.

😇Tudom milyen érzés magabiztosnak lenni, tudom hogyan legyek magabiztos, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

😇Képes vagyok bízni önmagamban, az isteni társteremtői mivoltomban, tudom, hogyan legyek magabiztos társteremtője Istennek.

😇Tudom milyen érzés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából az áthatolhatatlanság érzése, tudom, hogyan legyek áthatolhatatlan a negatív energiákkal szemben.

😇Képes vagyok felismerni és élni az életemben a szépet, az örömöt, a boldogságot.😇Képes vagyok, felismerni isteni erőmet/hatalmamat a saját sorsom felett. 

😇Választhatom, hogy életemben a legmagasabb minőségű szeretetre fókuszálok a félelmeim helyett.

😇Képes vagyok felismerni önmagamban Istent, a legmagasabb Önvalómat.

Ha elakadtál a félelmeid feldolgozásában, szeretettel várlak egyéni konzultációra. Ha komolyabb fokozatra kapcsolnál a fejlődésben akkor sok szeretettel várlak a szeptember 17-én induló ThetaHealing® Alap Szemináriumon.

Szeretettel,Kriszti
Kép:Pixabay