Szabadság, felszabadultság a mindennapokban.

2022.07.03

Mindenkinek mást jelent a szabadság, a felszabadultság. 

És nagyon nem mindegy, hogy milyen aspektusból vizsgáljuk. Munka, magánélet, család. De van ennek egy árnyaltabb oldala is, amiről azt gondolom, nagyon kevés szó esik.A mindennapi tevékenységeimben vajon mennyire vagyok szabad? Mennyire ragaszkodom a dolgaimhoz, tevékenységeimhez, berögzültségeimhez? Hogyan szolgál ez engem?

Mondok egy példát. Ha én azt látom, hogy sokan érnek el sikereket a kemény kardió edzéssel a fogyás területén, és belevágok én is. Tolom ezerrel még akkor is, amikor már szédelgek tőle, akkor is, ha minden porcikám tiltakozik ellene. Csak azért is. 

De most őszintén, vajon miért gyötörtetem magam ennyire? Miért kell ez a szenvedés? Jó-jó, a szépségért meg kell szenvedni, de most tényleg!? Jó kis hitrendszer. Függök az eredménytől, kötöm magam hozzá. Szabad vagyok én ebben a helyzetben? Marhára nem. 

Mikor lennék szabad?Ha figyelembe venném a legbensőbb igényeimet, pihennék, ha éppen ahhoz van kedvem, anélkül az ideg nélkül, hogy de akkor nem érem el mihamarább a beachbodyt. Választanék más mozgásformát, amitől jól érzem magam. Több séta, Zumba, jóga, bringázás, úszás. Bármi, amiben könnyedség és felszabadultság van. 

Mire figyelmeztet engem a rosszullét?

Arra, hogy nem vagyok a helyemen, megakasztom az élet valódi áramlását a görcsös akarásommal és ez a helyzet nem szolgál. Van egy jó mondásunk, ami, nem megy minek erőltetni. Ez teljesen igaz. Amiben erőltetés van, az többnyire nem komfortos érzés.

De említhetném a táplálkozást is. Függünk mindenféle szuper diétától, és a tőle remélt eredményektől. Képesek vagyunk az önsanyargatásra, az egészség vagy a fogyás okán. Sőt ráfogjuk mindenféle vélt vagy valós tünetre a szükségességét. És már nem merünk megenni egy péksüteményt vagy egy rántottát. Holott, lehet elég lenne egy pici önvizsgálat, hogy vajon mire is vagyok allergiás valójában? Hol sérült a szeretet bennem? Mikor és miért fojtottam el a haragomat? Miért gondoltam azt, hogy nem ok kiengedni? Van-e indulat kezelési stratégiám? Abban az esetben, ha elönti az agyamat az ideg...

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés és mit jelent a Teremtő legmagasabb nézőpontjából a SZABADSÁG.

Engedem, hogy a SZABADSÁG, mint isteni minőség megnyilvánuljon az életemben.

Képes vagyok önbecsapás nélkül ránézni a mindennapos függőségeimre is.

Lehetséges és biztonságos könnyedén felszabadítanom magam ezek alól, a tanulságok és előnyök tudatosításával és megőrzésével.

Tudom milyen érzés értékesnek tartani önmagamat, túlzó elvárások nélkül.

Elfogadom önmagamat, megfelelési kényszer nélkül.

Hajlandó vagyok elengedni a szépségért meg kell szenvedni hitrendszert.

Megengedem a flowban létezést, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

Szabad utat engedek az életenergia/CSI/Feltétel Nélküli Szeretet áramlásának az életemben.


Szeretettel,

Kriszti