Szabadság megélése, de hogyan?

2022.09.27

A legfontosabb dolog, ami megakadályoz a valódi szabadság megélésében...

Számos okát feltételezzük a szabadság érzés hiányának. 

Hibáztatjuk a politikai rendszert, a gazdasági helyzetet, a pénzügyi helyzetünket, vagy megmagyarázzuk azzal, hogy képtelenek vagyunk elég szabadidőt teremteni. Ez tulajdonképpen mind igaz.

DE!

Amik leginkább korlátozni tudnak, azok a FÉLELMEINK.

Nem élhetjük át a valódi SZABADSÁG érzését, ha tudat alatt, félelmek motiválják a mindennapi tetteinket..

Ha lenne bátorságunk belenézni a legmélyebb félelmünkbe, ha képesek lennénk farkasszemet nézni vele, csak néhány percre, már az nagyon felszabadító tud lenni. Hát, még ha hajlandóak lennénk 'megfürödni, dagonyázni' benne. 

Mondhatod, hogy bolond, aki a legkellemetlenebb félelmében akar dagonyázni, de hidd el, érdemes picit mazochistának lenni.

Persze gyakran van hogy úgy teszek, mintha nem lenne félelmem, vagy terelem a gondolataimat róla mindenféle spiri maszlaggal, attól még a félelem ott marad.

Volt idő, amikor én is beleestem ebbe a 'hibába', mert a csapból is az folyt, hogy legyek pozitív, és majd minden csodásan alakul, a legjobb dolgokat fogom bevonzani az életembe. Egy fenét. 

Ettől még nem oldódik ki a félelem.

Mondok egy példát. 

Gyakorlom a pozitív teremtést, a hálaadás gyakorlatát, sőt, még szabad időt is teremtek magamnak az elmélkedésre, fejlődésre, de mellette legbelül rettegek attól, hogy elveszítem a párom. Észre sem veszem, hogy a túlzó szeretetem mögött, féltés van. Ne adj'Isten rettegés a magánytól. 

Hiába járok társaságba, van egy csodálatos párkapcsolatom, ha belül egy merő görcs vagyok. Ugye?Ebben a helyzetben az a javaslatom, hogy legyél egyedül. 

Törekedj olyan órákat teremteni magadnak, amikor teljesen egyedül lehetsz. Vizsgáld meg az érzéseidet közben. Mi a kellemetlen, hol nyomorgat, hol érzel feszülést ettől a testedben? 

Lehet, hogy a gyomrodban érzel nyomást, vagy a torkodban. 

Előfordulhat, hogy azonnal keresed a kiutat és ráírsz egy barátnődre, hogy: Találkozzunk most! Vagy eszedbe jut, hogy a vacsorához még nem vásároltál be...

Állj ellen a megúszós kísértéseknek, csak most az egyszer. 

Csak figyeld magad, mi az, ami olyan félelmetes? Mi lehet, ami még ennél is rosszabb? Mi lehet a legrosszabb végkifejlet? És csak dagonyázz benne néhány percig. És tedd fel magadnak a kérdést!

Ki az, aki fél ebben a helyzetben?

Mondhatod, hogy ÉN!

De ki az, az ÉN? 

 Ha az énem a határtalan, csodálatos lelkem, a Teremtő szeretete, ha én magam Feltétel Nélküli Szeretet vagyok, akkor ki fél?

Hát a tanult mintáid alapján az EGO irányította személyiséged fél. 

Ha például a tudatalatti mintádban az szerepel, hogy gyermekkorodban elváltak a szüleid, és apa elment. Akkor rögzülhetett a minta a tudatalattidban, hogy téged elhagynak. De ez a személyiség fejlődésed egy apró szeletkéje, nem a valódi ÉNed.

Csak mond ki magadban, hogy ÉN VAGYOK! VAGYOK, AKI VAGYOK.

Rögtön meg fogod érezni a határtalanságodat, azt a szabadságot és erőt, amit nem vehet el senki tőled. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Képes vagyok felismerni a valódi Énemet.Tudom, hogyan tegyek különbséget az EGO hangja és a Felsőbb Énem hangja között.

Elég erős vagyok és bátor szembenézni a félelmeimmel, alibizés nélkül.

Képes vagyok a bizalom terében kapcsolódni a legmélyebb félelmeimmel, érezve, hogy én irányítok.

Feltétel Nélküli Szeretet VAGYOK.Engedem, hogy ez a szeretet átfényesítsen bennem minden akadályozó tényezőt, mely a valódi szabadság megtapasztalásának útjában áll.

Tudom, hogyan és mi módon éljem az életemet ebben a határtalan szabadságban.

Én magam vagyok a SZABADSÁG. 

Szeretettel,

Kriszti