Szintugrás ideje

2021.12.12

Néhány nap van még az idei téli napfordulóig. 

Érzitek, milyen csodálatos energiák vannak? 

Ha magasabb tudatosságon éled az életed, akkor most nagyon komoly szintugrásban lehet részed. Könnyedek a teremtések ebben a pezsgő, vibráló szeretet energiában. Semmi mást nem kell tenned, csak engedni, hogy szeressen az Univerzum, hogy szeressen Isten.

Mi van, ha nem ezt érzed?

Vizsgáld meg magad, hogy mi az ahol még nem vagy fényes? Melyek azok az életterületek ahol kétségeid vannak magaddal szemben, vagy a Teremtővel szemben? 

Kiemelten alkalmas ez az időszak arra, hogy a magaddal szembeni, a kompetenciáiddal szembeni, a Teremtővel szembeni bizalom hiányodat felszámold. 

Bármi, ami kétség, ami félelem vagy bizalmatlanság, az most készen áll arra, hogy felismerd magadban és elengedd.

Lássuk be, ezekre a minőségekre egyáltalán nincs szükséged.

Nyugodtan elképzelheted meditációban, hogy ezeket a minőségeket elengeded egy csinos lufiban Isten fényébe. Ha megérkezik a megkönnyebbültség érzés, akkor szuper. 

Ha nem, akkor vizsgáld meg, hol veszett el a bizalom a Teremtőben, önmagadban? Hol és mikor csalódtál Istenben? Hol és mikor csalódtál a szüleidben, önmagadban? Milyen érzés volt neked csalódni bennük?

Képesek vagyunk egy-egy félrecsúszott dolog miatt hibáztatni Istent, haragudni rá, vagy a körülményekre. Pedig semmi sincs a beleegyezésünk nélkül. 

Mindenről mi döntünk, szerencsés esetben tudatosan, kevésbé szerencsés esetben a tudatalattink dönt és annak működési elvei mentén teremtjük a valóságunkat. 

Ha az a hitrendszerem, hogy Isten a hibás a balul elsült dolgaimért, akkor bizony kihelyezem a felelősséget Rá. Holott minden felelősség az enyém, ha hajlandó vagyok felülvizsgálni a gondolataimat, tetteimet.

A jó hírem az, hogy mindenkinek szabad választása van, hogy melyik életet kívánja élni.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, írj IGENt hozzászólásban, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked ezeket.

Képes vagyok elengedni a csalódást, amelyet Isten felé érzek.

Tudom, hogyan éljem az életemet a Teremtőre való neheztelés érzése nélkül.

Képes vagyok vállalni a felelősséget a sorsom irányítása felett, ahelyett, hogy csak sodródnék.

Tudom, hogy van választásom.

Engedem, hogy Istenbe vetett hitem átjárja minden életterületemet.

Engedem, hogy ez a mély bizalom működjön az életemben.

Képes vagyok önbizalommal telten élni az életemet, tudom, hogyan bízzak önmagamban.

Teljes mértékben engedem, hogy Isten szeressen, méltó vagyok a szeretetére.

Szeretettel,

Kriszti