Tavaszi napéjegyenlőség

2021.03.19

Tavaszi napéjegyenlőség - Mire érdemes figyelni?

Szombaton belépünk az asztrológiai újévbe 10.37-kor, új ciklus kezdődik, Itt az idő a megújulásra.Mostantól hosszabbak lesznek a nappalok, mint az éjszakák, minden egyes nappal növekszik a fényes órák száma.

Van még néhány óránk addig, hogy átgondoljuk, mi az, amin érdemes lenne változtatni.Mint mikor a gardrób szanálásába kezdesz, ha azt szeretnéd, hogy beférjen az új ruhatár

Lássuk, mit érdemes kiszanálni!

-A legfontosabb az önbizalom hiány, a kisebbségi érzés.

Hogyan vághatnál bele új tervek megvalósításába, ha nincs hozzá önbizalmad, ha folyton csak kételkedsz önmagadban! Bízz magadban, bízz a megérzéseidben. Mit gondolsz magadról?Milyen tulajdonságaid vannak, amiket negatívnak könyveltél el? Elég visszahúzó ereje van, ha rossz véleménnyel vagy magadról.Vizsgáld meg, hogy ezeknek mennyi a valóság alapja! Majd 'gyomláld' ki a téged nem szolgálókat.

-A halogatás.

Mik azok a dolgok, amiket régóta halogatsz? Pattintsd le magadról a halogatás energiáját!Figyeld meg, azokat a dolgokat, amiket csak tologatsz magad előtt! Miért halogatod? Mi az oka? Félsz valamitől? Félsz a felsüléstől, bukástól, csalódástól vagy attól, hogy csalódást okozol másnak? Keresd meg az okot, majd döntsd el! Csinálod vagy nem!? Ne halogasd tovább! Engedd, hogy kimozdítson a flow, az energia!

Ünnepeld az újjászületést! 

Helyezkedj rá a fincsi tavaszi energiákra! Helyezkedj bele a flowba!Engedd, hogy elvarázsoljon a természet megújulása, engedd, hogy átrezegjen rajtad, hogy hasson rád, hogy felvillanyozza minden sejted!


Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, Írj IGENt hozzászólásba, és a ThetaHealing technika segítségével tanúsítom neked.

Tudom milyen érzés bízni önmagamban, a kételkedés érzése nélkül.

Lehetséges és biztonságos bízni önmagamban, bízni a megérzéseimben, az intuíciómban.

Tudom hogyan éljem az életem a kisebbrendűség érzése nélkül.

Képes vagyok kételkedés nélkül, a pozitív tulajdonságaimra fókuszálni, értékelni saját magamat.

Beengedem a nagyrabecsülés energiáját a saját terembe, képes vagyok nagyra becsülni önmagamat.

Képes vagyok felismerni céljaim között azokat amik, szolgálnak engem, képes vagyok lemondani azokról, amik nem.

Lehetséges és biztonságos a halogatás energiája nélkül élni az életemet.

Megengedem magamnak a megújulást, megengedem ezt a lelkemnek, a testemnek, minden sejtemnek.