Teremts bőséget lazán...

2022.12.20

Most először figyeltem meg valódi elfogadással a nagy Buddha-napot, hogyan is alakul egy ilyen napom. Teli van a tér izgalommal, várakozással és zsezsegéssel. 

Millió kisóhajtott kívánság a kollektívben. - Lakást szeretnék, új kocsit, párkapcsolatot, gyermeket, karriert, lottó ötöst, megvilágosodást.Eh... szédítő, na. 

Csoda, hogy ilyenkor mindenki ingerültebb, dühösebb. És ez úgy hat, hogy többnyire észre sem vesszük. DE! Én döntöm el, hogy hatni hagyom magamra ezeket az energiákat, vagy kivonulok ebből.

Nos, úgy döntöttem, hogy teljes mértékben kivonom magam és megfigyelem, hogy mi történik, ha megengedő leszek. Hagyom történni az eseményeket, anélkül, hogy kibillentene az egyensúlyomból, nyugalmamból.

Mondanom, sem kell, hogy már reggel borult volna az a bizonyos bili, semmi se úgy alakult, ahogy szerettem volna és egy szimpla vállrándítással konstatáltam, hogy ez a 10 Milliószoros nap se lesz különb, mint a többi. 

Munka közben elindítottam egy Ganesha mantrát (bőség mantra).- Om Gam Ganapataye Namaha... - dúdolni kezdtem. (Lehetőségek Atyja kérlek, engedd, hogy elérjem a céljaimat, és szüntess meg minden akadályt és nehézséget az életemben). 

Csodás hangulatú zene, hasznos tartalommal:) 

Tulajdonképpen elvárás nélkül, csak hogy kellemes hangulat legyen. 

- Csengettek. Pf...Munkát hoztak.  Aztán 20 perc múlva megint csengettek, újabb munka. És így tovább. Már majdnem bosszankodni kezdtem, hogy nem tudok nyugodtan dolgozni, mikor is leesett a tantusz. Kikapcsoltam az elvárásaimat, azzal, hogy elengedtem minden elvárást a teremtő nappal kapcsolatban, belelazultam a feladataimba mérgelődés nélkül, puhán. 

 Csendes megfigyelőként, a szívemben békével és elfogadással álltam minden történés előtt, amit a napom hozhat. Egyszerűen csak fogadtam, ami érkezik, anélkül, hogy kibillennék a harmónia és a semlegesség állapotából.

És tudod mit!? Lehet, hogy már ezerszer olvastam erről a könnyed semlegesség állapotról, de amikor ez belülről, önmagamból tapasztalódik meg, az teljesen felülír minden eddigi elképzelést. Ebben a semlegességben benne van minden. Hit a legmagasabb Jóban, bizalom, hogy minden rendben van, hogy tudom, hogy azt kapom, amire a szívem vágyik, és hogy mindezt erőlködés nélkül is el lehet érni. 

Megérkezik az a bőség, amivel meg tudom valósítani az álmaimat.

Hála telt szívvel kapcsoltam ki a zenét, csakhogy a mantra ott ragyogott tovább a szívemben. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd a letöltéseket, akkor hozzászólásban írj IGENt és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Ami érkezik, fogadom, ami menni akar, engedem, könnyedén és felszabadultan, a veszteségtől való félelem érzése nélkül. 

Bízom Istenben, hogy mindig a legjobbat, legmegfelelőbbet 'szállítja' le nekem. 

Tudom, hogy több mint elég, ha 'csak' vágyom valamire, ahelyett, hogy bőszen a megvalósítással foglalkoznék. 

Lehetséges és biztonságos elengedni az elvárásaimat a 'teremtéseimmel' kapcsolatban. 

Tudom mit jelent a Teremtő Legmagasabb Nézőpontjából a semlegesség, és tudom milyen érzés ez. 

Képes vagyok a semlegesség állapotából szemlélni a mindennapjaim történéseit, egyensúlyvesztés nélkül. Harmónia él a szívemben, harmónia vesz körül, én magam vagyok a HARMÓNIA.

Szeretettel,

Kriszti