Top10-es a hitem.

2022.09.04

Visszaemelte a hitemet top10-es szintre egy beszélgetés. És az a durva, hogy még csak fogalmam sem volt róla, hogy le volt eresztve a LEGMAGASABB jÓBA vetett hitem és bizalmam. 

Van, hogy elfelejtünk hinni/bízni. Annyi a dolog, hogy azt se tudjuk éppen, hogyan állunk a Teremtőbe vetetett hittel/bizalommal. Képtelenség a teljes kimerültségben fenn tartani az emelkedett állapotot. 

Kapcsolatunk a környezetünkkel, családunkkal, barátainkkal, sőt, még saját magunkkal is meglehetősen hullámzó. Egyszer fent, másszor lent. Az elmúlt néhány hét inkább lent. 

Kérdés, hogy ezt elfogadom, vagy csak beletörődöm?Előfordul, hogy azt érezzük, hogy a hitünk a béka segge alatt van. 

Képesek vagyunk hetekig, vagy akár hónapokig is dagonyázni az éppen csak eltűrőm a mindennapokat feelingben. És lehet, hogy próbáljuk leplezni rózsaszín cukormázzal, szivárványszínű szemüveggel, mind hiába. Az energia szintünk nagyszerűen mutatja, hogy milyen fokon áll a HITÜNK ÉS BIZALMUNK.

Néha olyan jól jönne a megerősítés, a bizonyosság, hogy Isten mindig itt van, hogy minden pillanatunkban támogatottak vagyunk Általa. Hogy bármire képesek vagyunk, hogy le tudnánk hozni még a csillagokat is az égről.

Gyakran hallunk/olvasunk csodás gyógyulásokról beszámolókat. De amikor testközelből, közvetlen baráti körből tapasztalunk ilyet, az meglehetősen 'ütős' tud lenni. Mondják, hogy messziről gyütt ember azt mond, amit akar. De ha egy igaz barát mesél arról, hogy képes volt meggyógyulni, egy komoly betegségből, orvosi beavatkozás nélkül, az valahogy hitelessé teszi a többi csodás gyógyulás történetet. 

Megerősít minket abban, hogy mindig van remény, hogy Istenben és a testünk öngyógyító folyamataiban bízni érdemes és hogy Isten 'patikájánál' nincs nagyszerűbb gyógymód. 

És igen tudom, hogy nem kéne leereszteni, de EMBEREK vagyunk itt ezen a földi síkon, megtapasztalva mindent, amit ez létsík csak adni tud, amit fogadni képesek vagyunk. De azért vállalkoztunk erre a földi kalandra, hogy mindezeket megélhessük. A fényt és az árnyékot, szeretetet és a haragot, boldogságot és a szomorúságot.

Újra pulzál a szívem, újra érzem a minden pillanat MENNYORSZÁG érzést. Piszok jó lenne ezt mindig, ilyen magasan tartani, hiszen ebből az emelkedett térből teremteni a valóságot csodás élmény. Küszködés helyett örömteli teremtés. Köszönöm Drágaság.

Hoztam neked ma is pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek, mondj IGENt hozzászólásban, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. 

Erős a HITEM Istenben, a Legmagasabb Jóban, Önmagamban és a Testemben. 

Szabadon engedem szárnyalni a HITEM, elvakultság nélkül. 

Elfogadom, hogy az életben minden változik, folyton hullámzik. 

Elfogadom azon állapotaimat is, amikor a hitem hőfoka alacsonyabb, a beletörődés energiája nélkül.

Képes vagyok ezen állapotaimban felismerni a megfejlődni való folyamataimat, a neheztelés energiája nélkül. 

Minden sejtemben, minden lélegzetvételemben ott lakozik Isten. 

A Legmagasabb Jó támogatásával képes vagyok Mennyországgá varázsolni a mindennapjaimat, önbecsapás nélkül.

Szeretettel.

Kriszti