Tudatos családtervezés

2021.02.23

Van egy vízióm....

Látok egy új, egészséges lelkületű, eljövendő generációt.

Ebben a vízióban tudatosak vagyunk önmagukra, odafigyelünk arra, hogy milyen energiát vetítünk ki a világba. Odafigyelünk arra, hogy ápolt kapcsolatunk legyen a Teremtővel.

Nemcsak a testünkről öblítjük le este a szennyeződést, hanem a lelkünkről is.

Hogy nap, mint nap megvizsgáljuk, hogy mi az, ami kiborított, megnézzük, miért akasztott ki annyira, és haragoskodás helyett fényesítsük fel a szituációt.

Hogy minden napi alap hozzáállás az, hogy, hogyan tudjuk szebbé, jobbá tenni ezt a világot.

Hogy reggel ébredés után az örömeinkre fókuszálunk nem a problémáinkra, észre vesszük hogy, ezek feladatok, és azért kaptuk, hogy könnyedén sajátíthassuk el a vágyott erényeket.

Hogy szánunk időt arra, hogy nem csak az elménket csiszolgatjuk tanulással, hanem a lelkünket is fényesítjük meditációval. Hogy az öntudatosság nem csak azt fogja jelenteni, hogy képesek vagyunk kiállni az igazunk mellett, hanem hogy, képesek vagyunk kiállni az önazonosságunkért.

Hogy törekszünk arra, hogy megismerjük önmagunkat, megismerve a működési elveinket, megvizsgáljuk, hogy hova eredeteztethető vissza. Ki- és feldolgozzuk ezeket a mintákat.

Hiszen nem csak a fizikai tulajdonságainkat, ne adj'Isten betegségeinket 'örököljük' szüleinktől, hanem 'programjaikat', blokkjaikat, és nyilván erényeiket, erősségeiket is. Ezt ma már bizonyítja az epigenetika.

Micsoda minőségi életet hagyományozhatnánk az utánunk jövő nemzedékre!!

A gyermekeinknek már nem kellene játszmázni, acsarkodni, féltékenykedni, harcolni vagy betegségekkel megküzdeni, ha mi már kidolgoztuk ezeket magunkból.

Rajtunk áll, és csak mi tudjuk ezt megtenni, senki sem fogja helyettünk. Ez a mi felelősségünk.

Ha másokat hibáztatunk a rossz sorsunkért, ha kifelé mutogatunk a félre siklott sorsunkért, ott bizony nagy a baj. Minden tükör, amivel, vagy akivel csak találkozol. Mire tartank tükröt a nemszeretem szituációk az életben? Ezt kell megvizsgálni. Újra és újra, mindaddig, amíg eljutsz egy finom, puha áramlásba, ahol már nincsen görcs, megakadás, csak szelíd terelgetés. Amikor benne vagy a flowban, követed az álmaid, és tudod, hogy te teremted a valóságodat.

Itt a lehetőség mindannyiunk számára, hogy részesei legyünk ennek a csodának.

Teremtsünk egy egészségesebb, boldogabb világot, emberiséget!

Képes vagyok megteremteni lelki és fizikai síkon is a harmóniát az életemben.

Képes vagyok az önvizsgálatra, öngáncsolás nélkül.

Minden létező közvetlenül kapcsolódik a Teremtőhöz, így én is. Elfogadom, hogy minden pillanatban kapcsolatban vagyok Istennel.

Megengedem a szemfülességet magamnak, hogy észrevegyem az engem akadályozó 'programokat', mintázatokat.

Tudom milyen érzés a könnyed változás, képes vagyok a könnyed változásra, a félelem energiája nélkül.

Én teremtem a saját valóságom, elfogadom ennek felelősségét, kifelé mutogatás nélkül.

Az önismeret lehet könnyed, nap, mint nap csodás felismerésekkel.

Képes vagyok jobbá tenni a saját világom, lelkiismeret furdalás nélkül.