Tudattalan öngyilkosság!

2022.10.17

Az emberek jó része tudattalanul öngyilkos. 

Beteg társadalomban élünk, elkeserítően sok a beteg ember. Fiatalok halnak meg, azért mert elkülönültség van, extrém eltávolodás. Már nem figyelünk oda igazán egymásra, alig-alig van együttérzés. Nem jól van ez így. 

És be kell, hogy valljam, nekem is volt olyan időszakom, mikor ezzel az elzárkózottsággal reagáltam a világra, a környezetemre. 

Azt hittem senki se kíváncsi rám, hogy nem vagyok elég jó, érdekes, kompetens, nem vagyok elég szép vagy okos. Volt is egy csomó pattanásom, súlyfeleslegem, hormon zavarom. Persze voltak látszat próbálkozások, hétvégi buli, harsány nevetés, de belül ugyanaz a félénk, introvertált ember voltam.

Azt hittem, gyógyulni úgy lehet könnyen, ha bezárkózom, és nem hagyok olyan helyzeteket, ahol megbánthatnak. De nagyon tévedtem. Bezárkózva csak magamat tudom sajnálni, még kisebbre összehúzni, még betegebbé tenni.

Megállítja az élet áramlását ez a fajta önkorlátozás. 

Nem üldögélhetünk ebben az elkülönültségben tovább. Itt az idő, hogy leválasszuk magunkról az elszeparáltságot, az elhanyagoltságot, az önsajnálatot. Itt az idő, hogy megfejtsük a megakadásunk/befékeződésünk okát, aztán tényleges megoldásokat keressünk és valósítsunk meg, ahelyett, hogy bátortalanul lapítanánk a saját börtönünkben a cella ajtó kulcsán csücsülve.

Elképesztő gyors a Mindenség válasza, ha végre meghozod a döntést. Már nincsenek üres járatok, vagy teszel magadért, vagy kinyírod magad. Nincs közép út. Nem lehet tovább mismásolni. Mint a programozásban a 0 és az 1. Vagy van jel vagy nincs. Így van ez a magunkért tevés-vevésben is. 

Ha nem teszek magamért, akkor magam ellen teszek. Ha nem teszek magamért, akkor tudattalan öngyilkos vagyok. 

Én hoztam egy döntést pár éve, hogy most már ÉN jövök. Megtanultam szeretni magam. - Melós volt? - NAGYON. De megérte. Távol tartom a szívelégtelenséget, infarktust. 

Megtanultam elfogadni a korlátaimat, anélkül hogy ítélkeznék magam fölött, azért hogy egészséges maradjon a tüdőm.

Megtanultam nem lenyelni, ha valami bánt, hogy jól működjön a gyomrom és a bélrendszerem.

Megtanultam meghúzni a határaimat, akkor is, ha ez másnak nem tetszik. Így nem nyírom ki a vesémet, hólyagomat. 

Megtanultam értékelni önmagamat, felfedeztem az értékeimet, megismertem a legbelsőbb Énemet, hogy ne legyen csontritkulásom, ízületi problémáim.

Rámerek nézni az elakadásaimra, akkor is, ha kellemetlen, így nem romlik tovább a szemem. 

Már nem mérgelődöm, haragszom, nem hibáztatok, hogy egészségesen tartsam a májam.

Nem muszáj betegnek lenni! Ha van bármilyen tüneted, vizsgáld meg a lelked, hogy mivel nyomorgattad idáig magadat? Mi volt az előnye? Aztán az előnyt megtartva számold fel a nyomorgatás okát, és kezdj el önmagadat boldogító életet élni. Hiszen Te magad vagy önmagad valódi GYÓGYÍTÓJA!

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket. Leválasztom magamról az önsajnálatot, mindennemű szenvedés programot. Képes vagyok ezek nélkül élni. Elég bátor vagyok ahhoz, hogy segítséget kérjek, anélkül, hogy tehetetlennek érezném magamat. Lehetséges és biztonságos nyitni a környezetem felé, anélkül a félelem nélkül, hogy megbántanak vagy leszívják az erőmet. Képes vagyok mérgelődés nélkül élni az életemet. Tudom, hogyan tegyek minden nap magamért. Én vagyok a legfontosabb szereplője az életemnek, az önzőség energiája nélkül. Engedem, hogy szeressenek, képes vagyok fogadni a környezetem szeretetét. Bízom az emberi jóságban és együttérzésben.