VÁLJ ÉLETED LEGJOBB VERZIÓJÁVÁ!

2021.06.15

Válj életed legjobb verziójává! Milyen emberré szeretnél válni?


Bármikor meghozhatod a döntést, hogy ettől a pillanattól azon leszel, hogy a legjobbat hozod ki önmagadból. Nem csak mímeled, hanem valóban kihozod magadból a maximumot. Számot vetsz magaddal, hogy mivé és kivé szeretnél válni, milyen jövőt tervezel magadnak, nem csak lógsz a levegőben, céltalanul, tervek nélkül.

Milyen emberré szeretnél válni rövid, majd hosszú távon?Vegyél számba minden részletet, ne nagyold el! Ok? Milyen tulajdonságokat szeretnél, miben akarsz a legjobb lenni? Mersz-e a legjobb lenni a területeden?Lehetsz-e a legjobb? Eljutsz-e idáig a kérdésekben? Vagy már feladtad a tulajdonságoknál?

Mit gondolsz, mi kell ahhoz, hogy életed legjobb verziója legyél???

Meg fogsz lepődni.

Csökönyösség. Nevezhetném állhatatosságnak is, de a csökönyös nekem jobban tetszikJ

Csökönyösen ki kell tartanod az elképzelésed mellett, hogy mostantól azon leszel, hogy minden nap a maximumot hozod ki magadból.

Fegyelmezettség. Szükséged lesz egy nagy adag fegyelmezettségre is. Minden nap tenned kell önmagadért, a fejlődésedért, a céljaidért,

mert néha könnyebb lenne feladni, de te nem teszed, mert ki akarod maxolni a lehetőségeidet.

Bátorságra, mert bizony kell a bátorság ahhoz, hogy merj változtatni, merj a komfort zónádon kívülre tolni a határaidat.

Bizalomra, hogy bízz a Teremtőben, a Gondviselésben, hogy ha meghozod a döntést, hogy életed legjobb verziójává válj, akkor minden támogatni fog téged.

Bízz benne, hogy minden körülmény összefog, hogy téged támogasson. De hidd el, ha meg van a határozott döntésed, és megteszed az első lépést, onnantól kezdve nincs megállás, a körülmények szinkronba fognak kerülni veled, hogy minden pillanatban megkaphasd a támogatást.

Szemfülességre, azért, hogy szinkronba kerülhess az Univerzum támogatásával, hogy amikor érkezik a segítség, akkor el tudd fogadni, ha előrébb visz az utadon, akkor is ha ez a segítség nem feltétlen abban a formában érkezik, ahogyan azt eltervezted. Legyél rugalmas, ne ragaszkodj makacsul a megvalósulás módjához, könnyen lehet, hogy sokkal egyszerűbb megoldás is létezik, ami fel sem merül benned.

Mi az, ami megakadályozhat ebben?

Kifogások és a halogatás.

Azt hiszem neked legalább olyan drága az időd, mint bárki másnak, tehát javaslom, hogy ne pazarold! No és nyilván, nem 90 éves korodra szeretnéd elérni a célodat. Kifogásokat mindig könnyű találni, de gondolj, csak bele, pont ugyanannyi energia az újabb lépéseket megtenni azért, hogy jobbá válhass.

Azért ha túl sok kifogásod van, érdemes rákukkantani arra, hogy mire is használod a kifogásaidat? Mi lenne a legnagyobb hátránya annak, ha életed legjobb verzióját tudnád kihozni magadból?

Ma is hoztam nektek pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek hozzászólásban írj IGENt, és a ThetaHealing®

technika segítségével tanúsítom neked ezeket.

Tudom milyen érzés, elég bátornak lenni az önmegvalósításhoz.

Lehetséges és biztonságos tenni önmagamért, képes vagyok fejlődni a céljaim eléréséért.

Megengedem magamnak a lehetőséget, hogy életem legjobb verziójává váljak.

Képes vagyok kihozni magamból a maximumot, a túlterheltség érzése nélkül.

Képes vagyok a halogatás energiája nélkül tenni önmagamért, nap, mint nap.

Tudom, hogy érdemes vagyok arra, hogy a Teremtő támogasson a céljaim elérésében.

Tudom mit jelent a Teremtő legmagasabb nézőpontjából a szinkronicitás.

Képes vagyok megragadni a kínálkozó lehetőségeket, hittel, bizalommal.

Szeretettel,

Kriszti