Valódi hivatás

2021.09.18

Mi kell ahhoz, hogy képes legyek a lelkem hívása szerint élni az életemet? 

Bátorság, képesség a változtatásra, könnyedség és legfőképpen elvárás, hogy elvárom, hogy a számomra legörömtelibb tevékenységet végezhetem.Megengedem-e magamnak, hogy azt csináljam, amire valóban hívást érzek?Meg van a hívás az életemben? Mi kell ahhoz, hogy ez meg legyen?Vajon megérdemlem? Érdemes vagyok arra, hogy olyan hivatást végezzek, ami boldogsággal tölt el?

Ha nem, akkor valóban én tartom magam ehhez kevésnek, nem elég jónak vagy a környezetem, a családom? Nem mindegy, hogy én korlátozom magam vagy a családi mintáim.Könnyen lehet, hogy szülői vagy nagyszülői korlátozás van ezen a területen.

Érdemes megfigyelni, hogy a felmenők, mennyire voltak képesek a 'hívásuknak' élni? Ha nem, akkor milyen minták szerint élik, élték az életüket? Gépiesen élik/élték az életüket? Elfogadva, hogy ez van, ennyi jár? Be kell érni azzal, amit dob a gép?Örüljünk, hogy van tető a fejünk felett, van mit enni, ki tudjuk fizetni a számláinkat?Ezek rém korlátozó programok. És persze, ennél is lehet lejjebb, de itt mi most a hogyan feljebb módját keressük. 

Vizsgáld meg ezeket! És aztán hasonlítsd össze a te életeddel! Ha látsz összefüggést, ha észreveszed, akkor meg van a lehetőséged, hogy tudatosan változtass. Mozdítsd meg magad körül az energiát tudatosan. Engedélyezz magadnak, olyan hivatást, amit a szíved választ. Tudatosítsd magadban, hogy ez jár neked, megérdemled. Engedd be a teredbe a választás lehetőségét. 

Választhatsz olyan hivatást, ami boldoggá tesz, amiben van fejlődés, lehetőség arra, hogy egyre jobbá válj. Nézd meg, hogy mi történne, ha a szerelem hivatást választanád, ha minden nap örömmel végeznéd a munkád és még jól is keresnél vele? Hogyan élnéd akkor az életedet? Volna-e abban valami rossz érzés? Van mögötte bármilyen félelem? Volna-e valaki, akinek ez nem tetszene? Hogyan változna meg a mindennapjaid menete, a napi rutinod? 

Mi a legnagyobb hátránya ennek a változásnak. Ha meg van a legnagyobb hátránya, tudatosítsd magadban és tegyél ellene. Ne engedd, hogy a mintáid uralják a lehetőségeidet. Ne engedd, hogy hátráltassanak a valódi 'hívásod' meg valósításában!Ha nincs meg az elhivatottság az életedben, és fogalmad sincs, hogy mi lehet az, akkor azt nézd meg, hogy mihez van tehetséged! Miben vagy jó, mihez van isteni tehetséged? 

Indulj el ennek mentén! Mi az a hobbi, ami örömmel tölt el? Mi az a tevékenység, amit annyira imádsz végezni, hogy ingyen is megcsinálnál? Mi tart vissza attól, hogy ezt a tevékenységet végezd? Miért kell dagonyázni valami számodra nehéz energiában? Mikor élhetné flowban, életörömben, inspiráltan. A döntés a te kezedben van. Mit választasz?

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, kérlek, írj IGENt a hozzászólásban, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés elég bátornak lenni ahhoz, hogy megismerjem az élethivatásomat.

Megérdemlem, hogy az elhívásom szerint éljem az életemet kételkedés nélkül.

Választhatom azt, hogy örömteli munkát végzek. 

Képes vagyok felismerni a családi mintáimat. 

Választhatok más mintát, mint az őseim, a hűtlenség érzése nélkül.

Tudom, hogyan ismerjem fel az 'elhívásomat', a Teremtő teljes támogatását élvezem.

Megengedem, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet járja át a hivatás terültét az életemben.

Tudom milyen érzés bízni abban, hogy az élethivatás jövedelmező lehet számomra.