Változnék ha hagynám...

2022.03.13

Változni veszélyes!?Változnék, fejlődnék, ha hagynám... De mindig kitalálok valamit, hogy ne kelljen. 

Meglátok egy képzést, amire már vágytam egy ideje, de MOST NINCS IDŐM, KELL A PÉNZ MÁSRA, AZON A HÉTVÉGÉN MÁR PROGRAMOM VAN...

Érkezik egy remek lehetőség munka terén, de TÚL SOK VELE A MACERA, NEM SZIMPATIKUS A FŐNÖK, MESSZEBB VAN, NINCS HOME OFFICE...bla-bla.

Ismerős kifogások?

Bizony én is gyakran szabotálom magam, még most is. Tudatosan vagy tudattalanul gyakran tesszük ezt. Tudatosan nem engedjük a változást, mert...

- volt egy rossz tapasztalásom, pórul jártam, mikor bátran beleálltam egy változásba, könnyelműen kezdtem bele valamibe, ami nem úgy sült el, ahogyan szerettem volna,

- kaptam egy remeknek tűnő munkaajánlatot, de kiderült, hogy fele annyit keresek az új helyen, mint a régin, és már nem tudom visszacsinálni,

- vagy a magánéletben hoztam meggondolatlan döntést, és komoly következményei lettek.

Erre azt írtam, hogy tudatos, de végül tudattalan programmá alakul. Berögzül a tudatalattiba, hogy változtatni veszélyes. Merésznek lenni nem kifizetődő. És még sorolhatnám.Változtatnék, de csak fontolgatom, ahelyett, hogy határozottan döntést hoznék. 

Mi ezzel a gond?

Gátat szabok a változásnak, elvágom magam a megújulás lehetőségétől, ha folyton aggodalmaskodom, bátortalankodom és kifogásokat keresek. Pedig az élet folytonos megújulás, és megújulnék én is, ha hagynám. 

Hiszen lehet, hogy az új képzésen megismerkedem azzal az emberrel, akivel dolgom lenne itt, akivel vállalásom van valamely életterületemen. Direkt nem párkapcsolatra élezem ki ezt most. Az életfeladat felismerése, felvállalása, megengedése is függhet a változástól való félelemtől. 

A tudattalanul akadályoztatás pedig, ha hagyom, hogy mások döntsenek helyettem...

- engedem, hogy befolyásoljanak a világ eseményei, ha belemegyek a sajnálkozásba, és nem tudom, hogy miért nincs életkedvem, miért vagyok enervált és fáradt egész nap. Fel sem tűnik, hogy minden erőmmel benne vagyok én is a háborúban, támogatom az együttérzés okán. 

- engedem, hogy hasson rám a média, megmondja, hogy milyennek kell lennem, ha el akarok valamit érni az életben, és nem tudom, hogy miért érzem meghasonlottnak magam.

- engedem, hogy befolyásoljon egy film a moziban, és alig tudom levakarni magamról a trágya energiáját. Rettenet filmet nézve, a sötét energiája rám tapad, és ha nem vagyok figyelmes erre, akkor napokig érezhetem magam ettől frusztráltnak. 

Szükséges ezeket leválasztani, letisztítani magunkról, ahhoz hogy ne a hitrendszeri blokkjaink vagy a ránk ható körülmények szabjanak gátat a személyes fejlődésünknek, a folyton változó folyamatainknak. 

Hiszen a Teremtő is könnyebben támogat, ha szabad jelzést kap. 

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor hozzászólásba írj IGENt és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

-Képes vagyok felismerni az önkorlátozó helyzeteket az életemben.

-Tudom milyen érzés, elég bátornak lenni, ahhoz, hogy megengedjem a változásokat.

-Szabad utat engedek minden olyan energiának, amely támogat engem a fejlődésben, a veszteségtől való félelem érzése nélkül.

-Bízom a legmagasabb Jóban, hogy minden változás, engem szolgál.

-Kifogás keresése helyett képes vagyok a cselekvésre.

-Tudom, hogyan válasszam le magamról az engem korlátozó körülményeket.

-Engedem, hogy a Teremtő szeretete járja át minden folyamatomat.

Szeretettel,

Kriszti