Vedd észre az elakadásaidat tünetelés nélkül!

2021.11.28

Mi történne, ha vészhelyzeti jelek nélkül tartanánk önvizsgálatot?

Sok a teher a vállamon, valami nyomja a szívemet, hályog van a szememen....

Ékes magyar nyelvünk felhívja a figyelmünket arra, hogy miket teszünk magunkkal. Mert, bizony, mi tesszük magunkkal ezeket. A vírusok, a baktériumok, a gyulladások segítőink, mind csak mutatják, hogy valami elkerülte a figyelmünket. Nem szabad rájuk haragudni, hiszen ha nem jelezne általuk/miattuk a test, akkor miből jönnénk rá, hogy valami félresiklott. 

Így van lehetőségünk elgondolkodni azon, hogy mi kerülte el a figyelmünket, hol nem vesszük figyelembe a saját igényeinket, vágyainkat? Hol sérült a szeretet és az önbecsülés bennünk? Hol adunk teret a félelmeknek az életünkben? Hová helyeztük ki a fókuszt? És ha innen nézzük, bizony a mi felelősségünk az, hogy ha lebetegszünk. Mert ha képes vagyok az önbecsülésre, önszeretetre, ha magabiztosan tudom a helyem a világomban, ha bízom Istenben, a szervezetem öngyógyító mechanizmusaiban, akkor esélye sincs a betegségeknek. 

Most komolyan! Miért kell megvárni a jeleket? Miért használjuk ki ilyen mértékben a testünket, a szellemünket? Mi történne, ha törődnénk ezekkel, ha ezek lennének az első helyen? 

Csak mondom, nem kell sz@rul lenni ahhoz, hogy mélyen magamba nézzek és kiértékeljem, hogy mi az, ami szolgál engem, és mi az, ami nem. 

Mitől érzem pocsékul magam, mi bánt? Hol sérült a szeretet bennem? Mi tehetnék azért, hogy helyreálljon az egyensúly bennem? Hogyan tehetném jobbá az életemet? Mit tehetek ma magamért? Mit tehetek ma a boldogságomért? Mit kell tennem ahhoz, hogy a harmónia járja át életem minden területét? 

És lehet, hogy át kell értékelnem az életemet, és lehet, hogy változtatnom kell néhány dolgon, de most őszintén, nem könnyebb ezt egészségesen, életerősen megtenni? Ha vannak tüneteid, nézd meg, mi van mögöttük?Nézz most az évtizedek óta hurcolt teher mögé, ami vállaidat nyomja, mik ezek a terhek, miért egyedül cipeled, miért nehéz segítséget kérni? Nézd meg, mi van a szem romlás mögött? Mire nehéz/fájdalmas rálátni? Mit nem akarsz észrevenni? 

Vizsgáld meg, mi nyomja a szívedet? Mit vettél a szívedre? Mi bánt valójában? Ha fáj a térded, mi kényszerít térdre? Mi az, ami akadályoz abban, hogy előre tudj lépni?Ha sokat fáj a fejed, min töröd annyit? Miért kell olyan sokat 'kattogni'? Ha sokat fáj a torkod, mi az, amit nem mondasz ki, és miért nem mondod ki?És ha felfedezted magadban, hogy mi az, ami nem szolgál, akkor itt az ideje, hogy tegyél magadért. 

Változtass most!Lépd meg, amit meg kell! Tedd le a terheidet, amik nyomnak! Mondd ki amit, már rég ki kellett volna! Engedd ki a szíved fájdalmát! Bocsáss meg! Engedd el a nehezteléseidet! Ne halogass! Tiszteld és becsüld magad annyira, hogy nem várod meg, a tested jelzéseit.

Ma is hoztam pozitív megerősítéseket, ha szeretnéd ezeket, akkor kérlek, hozzászólásba írj IGENt, és a ThetaHealing® technika segítségével tanúsítom neked a letöltéseket.

Tudom milyen érzés az önszeretet és az önbecsülés.

Lehetséges és biztonságos figyelembe venni a saját igényeimet.

Tudom, hogyan tartsak önvizsgálatot a keserűség vagy az önsajnálat érzése nélkül.

Lehetséges és biztonságos az őszintének lenni magammal.

Képes vagyok felismerni az elakadásaimat, anélkül, hogy a testem jelzéseire várnék.

Tudom milyen érzés, elég bátornak lenni ahhoz, hogy szembesüljek a vélt vagy valós hibáimmal?

Tudom milyen érzés, elég erősnek lenni ahhoz, hogy változtassak az életemen.

Képes vagyok harmóniát teremteni életem minden területén, és ehhez a Teremtő maximális támogatását élvezem.