KAPCSOLÓDÁS AZ ÖNVALÓVAL

A belső csend felfedezése

Szeretettel köszöntelek, Sági Kriszti vagyok, ThetaHealing® tanár és konzulens.

3 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek megoldani klienseim lelki blokkjait, elakadásait a ThetaHealing® technika segítségével. A technikáról itt olvashatsz:

https://www.thetavelence.hu/a-modszer/

Itt olvashatsz rólam.

https://www.thetavelence.hu/rolam/

Nagyon örülök, hogy fejlődni szeretnél, hogy teszel önmagadért. Azt gondolom, hogy kizárólag rajtunk múlik, hogy milyen jövőt teremtünk magunknak, és hogy milyen lesz a következő nemzedék. Akkor tudjuk jobbá tenni a jövőnket, ha ma dolgozunk önmagunkon és fejlesztjük képességeinket.

Mindennek az alapja a meditáció.

A határozott spirituális fejlődés alapja, hogy meditációban képes legyél kapcsolódni Önvalódhoz, isteni részedhez.  Ehhez hoztam neked most egy gyakorlati segítséget, hogy hatékonyabbak legyenek a meditációid.

Ebben a rövid meditációban, mutatok neked egy egyszerű technikát, amelynek segítségével:

  • 15 perc alatt képessé válsz elcsendesíteni az elmédet,
  • Képessé válsz hozzá férni a tudatalattid tartalmaihoz,
  • Képessé válsz arra, hogy kommunikálj az Önvalóddal,
  • Képessé válsz arra, hogy teremtsd az életed, ahelyett hogy csak sodródsz az árral.

A meditációt itt éred el:


Nem foglak becsapni, nem elég egyszer megcsinálni. Ne akard erővel csinálni, finoman engedd bele magad a meditációba. Engedd el a magaddal szemben támasztott túlzó elvárásaidat. Vedd le róla az akarást és görcsösséget. Engedd meg, hogy a belső zűrzavar elsimulhasson benned. Ez pedig akkor fog menni, ha szelíd és türelmes vagy magaddal.

Hogy ha úgy érzed, hogy nem megy egyedül, ha elakadtál a fejlődésed útján, akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra. Ennek a programnak a keretében most, 40 % kedvezménnyel (azaz 15.000 Ft helyett 9.000 Ft ért) a tiéd lehet egy 1.5 órás konzultáció, ahol megtudhatod milyen blokkok állnak a fejlődésed útjában. Ennek feltétele, hogy regisztrációdtól számított 24 órán belül foglalj időpontot.

Ha szeretnél ennél is magasabb fokozatra kapcsolni, akkor gyere el és tapasztald meg egy ThetaHealing® Alap Szemináriumon, hogy milyen érzés a kezedbe venni a sorsod irányítását, és hogy lehetséges életed legjobb verziójává válni.

Ennek a szemináriumnak a keretében, képessé válsz théta állapotban kapcsolódni a Teremtőhöz, intuitívan leolvasni hitrendszeri blokkokat, feltárni a gyökér okot és kioldani azt. Képessé válsz tisztítani az energia tered, és feltölteni szeretettel.

Ennek a programnak a keretében most lehetőséged van arra, hogy ha 48 órán belül jelentkezel a következő Alap Szemináriumra, akkor ajándékba kapsz egy 2 órás ThetaHealing® konzultációt 20.000 Ft értékben, ezzel megtámogatva a folyamataidat.

A 3 napos Szeminárium részleteit itt tekintheted meg.

https://www.thetavelence.hu/tanfolyam/

Az alábbi kapcsolati űrlapon tudod felvenni velem a kapcsolatot, tudsz jelentkezni konzultációra vagy tanfolyamra.


Csodálatos fejlődést kívánok neked!

Szeretettel,

Sági Kriszti

ThetaHealing® instruktor/konzulnes