A BŐSÉG TEREMTÉSE

Szeretnéd hatékonyabban teremteni a valóságodat?

Most megtudhatod, hogy hol hasalsz el és mi kell ahhoz, hogy sokkal hatékonyabb legyél.

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, Sági Kriszti vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens. A ThetaHealing® technika alkalmazásával, segítem klienseim lelki blokkjainak, elakadásainak felderítést és oldását.

Sokáig azt gondoltam, hogy ha úgy teszek, mintha gazdag lennék, ha magasan tartom a rezgésszintemet, törekszem az optimizmusra, akkor az elég.

Hát nem egészen. Most már tudom, hogy ez bizony sokkal összetettebb.

Nyilván fontosak a felsoroltak, de legalább ilyen fontos, hogy érdemesnek tartom-e magam a bőségre? Miként vélekedek a gazdagokról? Milyen hitrendszereken keresztül szűröm a bőség valóságát? Máris elmagyarázom, hogy mire gondolok.

Sok szeretettel ajánlom az alábbi videót, melyben számos praktikát osztok meg veled.Mik a legkorlátozóbb minőségek?

A neheztelés, sajnálkozás, bűntudat, harag, és a panaszkodás.

Vizsgáld meg magad, hogy ezekkel hogy állsz! Kérlek, legyél őszinte magaddal!

Miként vélekedsz a gazdagokról? Hogyan fogalmazod meg a véleményedet? Ha neheztelsz rájuk, ha megvetés van benned, biztos lehetsz benne, hogy távol tartja a tudatalattid a bőséget, mert alapvetően nem akarsz rájuk hasonlítani. De ha ennél mélyebbre mész, vizsgáld meg a családi mintáidat! Milyen szóhasználattal minősítették a jómódúakat a felmenőid? Mi lehetett a bajuk velük valójában?

Könnyen lehet, hogy valaki dédapja egy kegyetlen uraság szolgálója volt, akitől durva büntetést kapott, mikor hibázott. Itt rögzülhetett a gyűlölet, a harag, amely, benne lehet ennek a valakinek a génjeiben, a sejtjeiben. És tudatalattijában távol akarja tartani a gazdagságot, mert dédapja tudatalattija összekötötte a gazdagságot a kegyetlenséggel.

Korlátozó hitrendszerek még: a pénz bűnös, mocskos; a pénz minden jónak az elrontója; a gazdagok irigyek, tolvajok; tisztességes munkával nem lehet meggazdagodni.

Mit tegyél?

  • Gondolj magadra úgy, hogy bármit képes vagy megvalósítani, amit szeretnél, soha ne beszélj vagy gondolkodj a hiányosságaidra való fókuszáltságban.
  • Nem kell túltolni, a lényeg, hogy hiteles legyen, ha túl nagy hazugságnak tűnik az a vízió, nem fogod elhinni.
  • Szeresd a pénzt, becsüld meg és áldd meg. A pénz is része a Mindenségnek és hozzá segít a gondtalan élethez.
  • Ne keverd össze a pénzszórást a bőséggel.
  • Ne menj pénz nélkül sehová, mindig legyen nálad. Mert ez azt az energiát fixálja, hogy mindig van.
  • Fizesd ki a számláidat időben, törekedj rá, hogy ne legyen tartozásod. A tartozásnak nagyon rossz energiája van, bekorlátoz.
  • Mindig hagyj egy kicsit a tányéron, ez is azt mutatja, hogy többed van, mint amennyi elég.
  • Szanáld ki azokat a dolgokat, amiket nem használsz. Ne raktározz számodra értéktelen dolgokat.
  • Törekedj a rendre a környezetedben, itt is igaz a mondás, hogy rend a lelke mindennek.
  • Vágyaid megvalósításakor, ne sürgess! Engedd meg, hogy az isteni időzítés lendülete vigyen, akkor is, ha ez éppen idegesítően lomhának tűnik. De hidd el, Isten jobban tudja, hogy mikor van itt az idő.

Mikor csináld?

Közvetlen reggel, ébredés után néhány percig théta állapotban vagy (4-7Hz), ekkor a leghatékonyabb a teremtés. Tehát ilyenkor fókuszálj a vágyaidra. Engedd bele magad az érzésbe, hogy milyen érzés, hogy már meg van az a valami. Milyen a tapintása, milyen a színe, íze? Képzeld el, hogy benne vagy abban a vágyott életben, állásban, új lakásban, autóban. Minél több érzékszerved viszed bele, annál hatékonyabb lesz a teremtés.

Ha szeretnél ennél is magasabb fokozatra kapcsolni, akkor gyere el és tapasztald meg egy ThetaHealing® Alap Szemináriumon, hogy milyen érzés a kezedbe venni a sorsod irányítását, és hogy lehetséges életed legjobb verziójává válni.

Ennek a szemináriumnak a keretében, képessé válsz théta állapotban kapcsolódni a Teremtőhöz, intuitívan leolvasni hitrendszeri blokkokat, feltárni a gyökér okot és kioldani azt. Képessé válsz tisztítani az energia tered, és feltölteni szeretettel.

A 3 napos Szeminárium részleteit a www.thetavelence.hu/tanfolyam oldalon tekintheted meg.

Készítettem egy teremtő meditációt, amennyiben szeretnél biztosabb instrukciókat, akkor szeretettel ajánlom a figyelmedbe, melyet innentől kezdve bármikor használhatsz a vágyaid megteremtéséhez.

Azért készítettem, hogy stabilan tudd, hogy hogyan kell csinálni, hogy ne szorulj rá senkire. Hogy 'önjáró' legyél. 

Csodás teremtéseket kívánok!


Szeretettel,

Sági Kriszti

ThetaHealing® instruktor/konzulens